Мажоритарники Чернігівської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
Серед нардепів-мажоритарників Чернігівської області найвищий відсоток виконання обіцянок – 16.

У Чернігівській області 6 депутатів-мажоритарників і всі вони не можуть похвалитися високим рівнем виконання обіцянок. Поки що найвідповідальнішим є Антон Поляков («За майбутнє»).

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Полякова 44 обіцянки: виконав – 7 (16%), провалив – 6, у процесі реалізації – 31. Депутат, зокрема, виконав обіцянки не підтримувати закон про продаж землі і домагатися спрощення процедури імпічменту президента. Серед провалених обіцянок – утриматися під час голосування за законопроєкт про гральний бізнес.

13% обіцянок виконав «слуга народу» Максим Зуєв. У нього 38 зобов'язань: виконав – 5, одне провалив, в процесі виконання – 32. Єдине, що поки не виконав Зуєв – не був присутній на всіх пленарних засіданнях Ради.

По 9% обіцянок виконали члени фракції «Слуга народу» Валерій Зуб та Олег Семінський. У Зуба, за даними наших аналітиків, 45 обіцянок: виконав – 4, провалив – 2, в процесі виконання – 39. Нардеп не виконав обіцянки подати пропозиції до держбюджету-2021 про виділення коштів на дитячі садки (зокрема, в місті Ніжин) та впровадити конфіскацію майна пенсіонерів.

У Семінського 33 обіцянки: виконав – 3, не виконав – 3, в процесі реалізації – 27. Серед провалених обіцянок депутата – підготувати постанову про надання Чернігову спеціального статусу оподаткування.

Анатолій Гунько зі «Слуги народу» дав 35 обіцянок: виконав – 2 (6%), жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 33. Депутат виконав обіцянки позбавити Нацполіцію функції обмеження бізнесу і встановити витрати на оборону в розмірі щонайменше 5% ВВП.

Ще нічого з обіцяного не виконав Борис Приходько з групи «Довіра». У нардепа 18 зобов'язань, 3 він провалив, інші – в процесі реалізації. Приходько провалив обіцянки розробити і підтримати законопроєкт про імпічмент президента, підтримати введення ринку землі.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської , Київської , Вінницької , Херсонської, Дніпропетровської , Одеської , Харківської, Львівської, Черкаської Донецької областей та Києва найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: