Мажоритарники Львівської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
Серед депутатів-мажоритарників Львівської області поки що найбільше обіцянок виконав Михайло Бондар.
Слово і діло

У Львівській області 12 депутатів-мажоритарників, станом на сьогодні найбільше обіцянок виконав Михайло Бондар («Європейська солідарність»).

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Бондаря 46 обіцянок: виконав – 27 (59%), провалив – 7, в процесі реалізації – 12. Депутат виконав обіцянки пройти тест на поліграфі і подавати поправки до законопроєкту про ринок електричної енергії.

41% обіцянок виконав член групи «За майбутнє» Ярослав Дубневич. У нардепа 39 обіцянок: виконав – 16, не виконав – 10, в процесі реалізації – 13. В цьому скликанні у Дубневича ще не було ні виконаних, ні провалених обіцянок.

40% обіцянок виконав Тарас Батенко («За майбутнє»). За даними наших аналітиків, у нього 47 обіцянок: виконав – 19, провалив – 6, в процесі виконання – 22. Батенко виконав обіцянку направити до КСУ подання щодо конституційності змін в регламент Ради, підтримувати новий Виборчий кодекс. Серед невиконаних – зробити все можливе, щоб заблокувати підписання закону про землю.

Микола Княжицький з «Європейської солідарності» дав 49 обіцянок: виконав – 19 (39%), не виконав – 6, в процесі реалізації – 24. Нардеп виконав обіцянки голосувати за банківський закон і зареєструвати альтернативний законопроєкт щодо «кеш рібейту».

Андрій Кіт з групи «Довіра» дав 41 обіцянку: виконав – 9 (22%), провалив – 5, в процесі реалізації – 27. У цьому скликанні парламенту нардеп не дуже активний – ще немає ні виконаних, ні провалених зобов'язань.

По 17% обіцянок виконали Галина Васильченко та Наталія Піпа (обидві з фракції «Голос»). У Піпи всього 18 зобов'язань: виконала – 3, провалила – одне, в процесі реалізації – 14. Васильченко, в свою чергу, дала 12 обіцянок: виконала – 2, жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 10.

«Слуга народу» Юрій Камельчук, за даними «Слово і діло», дав 49 обіцянок: виконав – 7 (14%), провалив – 2, в процесі реалізації – 40. Серед виконаних обіцянок нардепа – домагатися запровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів, встановити витрати на оборону в розмірі не менше 5% ВВП.

Його колега по фракції Орест Саламаха дав 35 обіцянок: виконав – 3 (9%), не виконав – одну, в процесі реалізації – 31. Єдине провалене зобов'язання депутата – домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення.

5% обіцянок виконав Павло Бакунець («Довіра»). У нього всього 19 обіцянок: виконав – одну, провалив – 2, в процесі виконання – 16.

Тільки 2% обіцянок реалізував Андрій Лопушанський («Європейська солідарність»). Депутат дав 44 обіцянки: виконав – одну, провалив – 5, в процесі реалізації – 38.

Ще нічого з обіцяного не виконав Ярослав Рущишин від «Голосу»: всі його 13 зобов'язань в процесі реалізації.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської , Київської , Вінницької , Херсонської, Дніпропетровської , Одеської , Черкаської Донецької областей та Києва найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: