Мажоритарники Харківської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
Серед мажоритарників Харківської області поки що найгірше виконує обіцянки позафракційний Дмитро Шенцев.
Слово і діло

У Харківській області 14 депутатів-мажоритарників. Найбільше обіцянок виконала позафракційна Юлія Світлична – 80%.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Світличної загалом 105 обіцянок – більшість вона озвучила і виконала на посаді голови Харківської обладміністрації. У неї 84 виконаних зобов'язання (80%), одне провалене і 20 в процесі реалізації.

Як депутат Світлична провалила обіцянку законодавчо обмежити лікування політиків і держслужбовців за кордоном, виконала – підтримати зміни до Виборчого кодексу і законопроєкт про вибори.

25% обіцянок виконав «слуга народу» Олександр Литвинов. У нардепа 32 обіцянки: виконав – 8, жодної невиконаної немає, 24 – в процесі реалізації. Він виконав обіцянки домагатися спрощення процедури імпічменту президента, запровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів, скасувати депутатську недоторканність.

Дмитро Микиша зі «Слуги народу» дав 32 обіцянки: виконав – 7 (22%), одну провалив, в процесі виконання – 24. Єдине невиконане зобов'язання депутата – бути присутнім на всіх пленарних засіданнях Ради.

20% обіцянок виконав Юрій Здебський («Слуга народу»). У нього, за даними «Слово і діло», 41 обіцянка: виконав – 8, провалив – одну, в процесі реалізації – 32. Депутат також, незважаючи на обіцянку, не був присутній на всіх пленарних засіданнях.

В Олексія Красова («Слуга народу») 36 обіцянок: виконав – 7 (19%), не виконав – одну, в процесі реалізації – 28. Його колега по фракції Олександр Куницький дав 39 обіцянок: виконав – 7 (18%), провалив – 5, в процесі виконання – 27. Нардеп, зокрема, не виконав обіцянки домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення і запровадження обов'язкової конфіскації майна корупціонерів.

По 16% обіцянок виконали «слуги народу» Марія Мезенцева і Дмитро Любота. У Мезенцевої 45 обіцянок: виконала – 7, провалила – одну, в процесі реалізації – 37. Нардеп виконала зобов'язання голосувати за легалізацію грального бізнесу і подавати правки до законопроєкту про земельну реформу.

У Люботи 37 обіцянок: виконав – 6, жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 31. Він, зокрема, виконав обіцянку домагатися припинення свавілля правоохоронних органів і податківців щодо бізнесу.

15% зобов'язань виконав Андрій Одарченко («Слуга народу»). Депутат дав загалом 34 обіцянки: виконав – 5, не виконав – одну, в процесі реалізації – 28. Євген Пивоваров з СН дав 29 обіцянок: виконав – 4 (14%), одну провалив, в процесі виконання – 24.

В Олександра Фельдмана з «Опозиційної платформи – За життя» 26 обіцянок: виконав – 3 (12%), провалив – 4, в процесі виконання – 19. У цьому скликанні депутат провалив обіцянку не порушувати правила дорожнього руху біля парламенту.

Вікторія Кінзбурська зі «Слуги народу» дала 35 обіцянок: виконала – 3 (9%), не виконала – 6, в процесі реалізації – 26. Депутат, зокрема, провалила обіцянку направити запит щодо відновлення тепла і гарячої води в житлових будинках Харкова.

Олександр Бакумов («Слуга народу») дав 39 обіцянок: виконав – 3 (8%), провалив – одну, в процесі виконання – 35. У позафракційного депутата Дмитра Шенцева 44 обіцянки: виконав – 3 (7%), провалив – 5, в процесі реалізації – 36.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської , Київської , Вінницької , Херсонської, Дніпропетровської , Одеської , Львівської, Черкаської Донецької областей та Києва найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: