Мажоритарники Вінницької області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

У Вінницькій області 8 депутатів-мажоритарників, найбільше обіцянок на сьогодні виконав Микола Кучер.
Слово і діло

У Вінницькій області 8 депутатів-мажоритарників, на сьогодні найвідповідальнішим є Микола Кучер з групи «Довіра» – він виконав 55% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

За кілька каденцій у Кучера накопичилося 40 обіцянок: виконав – 22 (55%), провалив – 2, в процесі реалізації – 16. У поточному скликанні у депутата ще не було виконаних обіцянок, провалив одну – підтримати зміну виборчої системи на пропорційну з відкритими списками .

29% обіцянок виконав Петро Юрчишин з групи «За майбутнє». Всього у нардепа 38 зобов'язань: виконав – 11 (29%), не виконав – 8, в процесі реалізації – 19. У парламенті IX скликання він виконав одну обіцянку – зняти недоторканність з депутатів.

«Слуга народу» Максим Пашковський дав 39 обіцянок: виконав – 6 (15%), жодної проваленої немає, в процесі реалізації – 33. Депутат виконав програмні обіцянки сприяти спрощенню процедури імпічменту, припинити свавілля податківців та правоохоронців щодо бізнесу, скасувати недоторканність.

У Анатолія Драбовського зі «Слуги народу», за даними «Слово і діло», 28 обіцянок: виконав – 4 (14%), не виконав – одну, в процесі реалізації – 23. Єдине провалене зобов'язання нардепа – бути присутнім на всіх пленарних засіданнях, як записано в меморандумі партії.

10% обіцянок виконала ще одна «слуга народу» – Ірина Борзова. У Борзової всього 10 обіцянок, одну вона виконала (відстоювати, щоб залишили акциз із пального для громад), решта – в процесі реалізації.

Лариса Білозір з групи «За майбутнє» дала 47 обіцянок: виконала – 3 (6%), не виконала – одну, в процесі реалізації – 43. Депутат не виконала обіцянку голосувати проти закону про ринок землі. Серед виконаних зобов'язань Білозір – забезпечити медиків швидкої допомоги захисними костюмами, ініціювати зміни в законопроєкт про збільшення кількості виборців у партійній системі на місцях.

4% обіцянок виконав Олег Мейдич, який балотувався від «Батьківщини». Всього у нього 24 обіцянки: виконав – тільки одну (4%), провалив – 2, в процесі реалізації – 21. Мейдич виконав обіцянку скасувати депутатську недоторканність, провалив – ухвалити закон про імпічмент президента і кардинально зменшити фіскальний апарат.

Геннадій Вацак з групи «Довіра» дав 29 обіцянок: виконав – одну (3%), жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 28.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Київської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: