Разумков закликав депутатів СН пам'ятати про програмні обіцянки

Читать на русском
Спікер Ради Дмитро Разумков закликав членів партії Слуга народу продовжувати виконувати програмні принципи і обіцянки політсили.
rada.gov.ua

Голова Верховної ради Дмитро Разумков закликав членів партії «Слуга народу» продовжувати виконувати програмні принципи і обіцянки політсили, з якими вони прийшли до влади.

Про це він заявив під час виступу на з'їзді партії в суботу, 13 березня.

Як фракції виконували програмні обіцянки протягом четвертої сесії Верховної радиНайбільше обіцянок виконали представники Слуги народу та Голосу, а найбільше провалили – ОПЗЖ та Батьківщина.

«Команда - це завжди принципи, з якими ми йшли до влади. Важливо, щоб ті обіцянки, ті принципи, ті завдання, які ми ставили для себе і які ставили перед нами люди, не змінювалися в залежності від ситуації, в залежності від хвиль, від сонця або негоди на вулиці, або сезону, в тому числі політичного. Я дуже хочу побажати, щоб ми продовжували йти з тими цінностями і принциповими підходами, які у нас були, є і, я впевнений, будуть залишатися», - сказав Разумков.

Голова ВР додав, що «буде ще багато завдань, викликів і проблем», але важливо працювати «з розумінням того, навіщо ми прийшли».

Нагадаємо, у суботу, 13 березня, в Києві проходить XI з'їзд політичної партії «Слуга народу». Першим на ньому виступив президент України Володимир Зеленський.

«Слово і діло» прослідкувало, як справи з виконанням програмних обіцянок у депутатських фракцій за час роботи четвертої сесії парламенту.

Також ми повідомляли, що на сайті «Слово і діло» стало простіше відслідковувати нові обіцянки політиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: