Мажоритарники Одеської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
Найвідповідальнішим мажоритарником Одеської області на сьогодні є Олексій Гончаренко, він виконав 57 відсотків обіцянок.
Слово і діло

В Одеській області 11 депутатів-мажоритарників, найвідповідальнішим зараз є Олексій Гончаренко («Європейська солідарність») – він виконав 57% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

За кілька депутатських каденцій Гончаренко дав 103 обіцянки: виконав – 59 (57%), провалив – 18, в процесі виконання – 26. У цьому скликанні депутат виконав обіцянки порушити питання про вибори в Білорусі на ПАРЄ, проголосувати за повернення електронного декларування, не голосувати за держбюджет на 2021 рік.

37% обіцянок виконав Антон Кіссе з групи «За майбутнє». Всього у Кіссе, теж за дві каденції, набралося 60 обіцянок: виконав – 22 (37%), провалив – 20, в процесі реалізації – 18. У поточному скликанні парламенту у нардепа ще немає ні виконаних, ні провалених обіцянок.

У процесі виконання у Кіссе обіцянки захищати права територіальних громад на децентралізацію, забезпечити необхідну кількість місць та якість харчування у школах, лікарнях і дошкільних установах.

Степан Чернявський зі «Слуги народу» дав 30 обіцянок: виконав – 7 (23%), не виконав – 4, у процесі реалізації – 19. Нардеп, зокрема, виконав обіцянку проголосувати за законопроєкт, що надає НАБУ і ДБР право на прослуховування. Серед провалених зобов'язань – упоратися з наслідками стихії в окрузі №138 в Одеській області (Чернявський місцевій владі не допомагав).

По 19% обіцянок виконали «слуги народу» Олексій Леонов і Артем Дмитрук. Леонов, за даними наших аналітиків, дав 37 обіцянок: виконав – 7, провалив – 4, в процесі виконання – 26. Нардеп виконав обіцянки домагатися незалежного аудиту якості доріг, перезавантаження прокуратури. Водночас він провалив обіцянку внести законопроєкт про відповідальність за незаконне збагачення.

У Дмитрука 31 обіцянка: він виконав 6, не виконав – 4, в процесі реалізації – 21. Серед провалених зобов'язань депутата – балотуватися в мери Одеси.

16% обіцянок виконав «слуга народу» Олександр Ткаченко. За даними «Слово і діло», у нього 49 зобов'язань: виконав – 8 (16%), провалив – одне, в процесі виконання – 40. Єдине, що не виконав Ткаченко – обіцянку з меморандуму партії бути присутнім на всіх пленарних засіданнях.

Ще один член фракції «Слуга народу» Ігор Васильківський дав 31 обіцянку: виконав – 3 (10%), не виконав – 3, в процесі реалізації – 25.

8% обіцянок виконав Олександр Горенюк («Слуга народу»). Всього депутат дав 37 обіцянок: виконав – 3, провалив – 3, в процесі виконання – 31. Нардеп, зокрема, не виконав зобов'язання припинити свавілля правоохоронних органів і податківців щодо бізнесу.

У «слуги народу» Сергія Колебошина 29 обіцянок: виконав – одну (3%), не виконав – одну, в процесі реалізації – 27. Депутат, незважаючи на обіцянку, не був присутній на всіх засіданнях Верховної ради.

Ще нічого з обіцяного не виконали Анатолій Урбанський із «За майбутнє» та Олег Колєв зі «Слуги народу». В Урбанського 11 обіцянок, дві він провалив, інші в процесі виконання. Колєв дав 29 обіцянок, з них одну провалив.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Київської та Вінницької , Дніпропетровської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: