Мажоритарники Дніпропетровської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
Із 17 мажоритарників Дніпропетровської області найбільше обіцянок виконав слуга народу Володимир Захарченко.
Слово і діло

У Дніпропетровській області 17 депутатів-мажоритарників, 16 з них – члени фракції «Слуга народу». Станом на сьогодні найвідповідальнішим є Володимир Захарченко, він виконав 28% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Захарченка 40 обіцянок: виконав – 11 (28%), невиконаних немає, у процесі реалізації – 29. Депутат виконав обіцянки відкрити в Кривому Розі свою приймальню, записати відео з відповідями на питання виборців, проголосувати за поправку у справах Майдану.

22% обіцянок виконав Дмитро Кисилевський. У нардепа всього 45 зобов'язань: виконав – 10 (22%), невиконаних немає, у процесі реалізації – 35. Кисилевський виконав обіцянки інформувати виборців про використання субвенції на потреби округу, внести законопроєкт про стимулювання розвитку промислового виробництва і про скасування депутатської недоторканності.

Прогули засідань Ради: майже половина «слуг народу» порушили меморандум партіїБлизько 100 нардепів всупереч меморандуму партії Слуга народу прогулювали засідання Ради. Серед них глава партії Олександр Корнієнко та голова фракції Давид Арахамія.

21% обіцянок виконав Юрій Мисягін. За даними наших аналітиків, у депутата 38 обіцянок: виконав – 8 (21%), провалених немає, в процесі виконання – 30.

Роман Каптєлов дав 41 обіцянку: виконав – 8 (20%), невиконаних немає, в процесі реалізації – 33. Серед виконаних зобов'язань нардепа – подати запит щодо будівництва Палацу культури і спорту в селі Богданівка, направити запит в прокуратуру про діяльність управління архітектури в місті Першотравенськ, домогтися скасування недоторканності.

18% обіцянок реалізувала депутат Олена Криворучкіна. Всього у неї 33 обіцянки: виконала – 6 (18%), невиконаних немає, в процесі реалізації – 27. Криворучкіна виконала обіцянку записати відео з відповідями на питання виборців, домагатися спрощення процедури імпічменту президента.

По 16% обіцянок виконали Максим Бужанський, Олександр Трухін і Сергій Демченко. У Бужанського всього 69 обіцянок: виконав – 11, провалив – 10, в процесі виконання – 48. Нардеп не виконав обіцянки балотуватися в мери Дніпра, підтримати закон про ринок землі, внести законопроєкт про списання заборгованості «Південмашу». Серед виконаних обіцянок – проголосувати за законопроєкт про легалізацію грального бізнесу, не підтримувати кандидатуру Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики.

У Трухіна 44 обіцянки: він виконав – 7, жодної проваленої немає, в процесі реалізації – 37. Нардеп Демченко дав 32 обіцянки: виконав – 5, невиконаних немає, в процесі реалізації – 27.

По 14% обіцянок виконали Владислав Бородін і Ганна Лічман. У Бородіна, за даними «Слово і діло», 36 обіцянок: виконав – 5, провалив – 2, в процесі виконання – 29. Депутат провалив програмні обіцянки зупинити свавілля щодо бізнесу з боку податківців і правоохоронних органів.

У Лічман всього 29 обіцянок: виконала – 4, невиконаних немає, в процесі реалізації – 25. Нардеп виконала зобов'язання домагатися скасування недоторканності і спрощення процедури імпічменту президента.

Позафракційний Дмитро Шпенов дав всього 41 обіцянку: виконав – 5 (12%), провалив – 19, в процесі виконання – 17. Депутат, зокрема, провалив обіцянки ухвалити новий Виборчий кодекс, повернути дію норм закону про незаконне збагачення, штрафувати нардепів за прогули.

Також 12% зобов'язань виконав Денис Герман. Всього у нього 34 обіцянки: виконав – 4, невиконаних немає, в процесі реалізації – 30.

11% обіцянок виконав Юрій Корявченков. За даними «Слово і діло», у депутата 35 обіцянок: виконав – 4, провалив – одну (оприлюднити інформацію про вартість опалення для населення), в процесі виконання – 30.

Автопарк Верховної ради: скільки депутати наїздили за 2020 рікНайчастіше службовими автомобілями нардепи користувалися в лютому – 158 депутатів наїздили більше тисячі годин.

Кирило Нестеренко дав 46 обіцянок: виконав – 4 (9%), провалив – 2, в процесі реалізації – 40. Нардеп виконав обіцянку голосувати за держбюджет, якщо там будуть передбачені кошти на аеропорт в Дніпрі, а також обіцянку возити людей з Дніпра на екскурсію в Харків.

Сергій Северин дав 27 обіцянок: виконав – 2 (7%), не виконав – 3, в процесі реалізації – 22. Нардеп, зокрема, провалив обіцянку опублікувати свою декларацію про доходи та витрати.

6% обіцянок виконав Дмитро Чорний. Всього депутат дав 33 зобов'язання: виконав – 2, провалив – 2, в процесі реалізації – 29. Жодної обіцянки ще не виконав В'ячеслав Медяник. У нього дві провалених і 34 в процесі реалізації.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Київської та Вінницької областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: