Мажоритарники Києва: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
З депутатів-мажоритарників Києва поки що найбільше обіцянок виконав Роман Грищук – 22 відсотки.

У Києві 13 депутатів мажоритарників, 12 з них – члени фракції «Слуга народу» (до виключення Олександра Юрченка всі були з провладної партії). Станом на сьогодні найвищий відсоток виконаних обіцянок у Романа Грищука.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Грищука всього 49 обіцянок: виконав – 11 (22%), провалив – одну, в процесі реалізації – 37. Депутат не виконав програмну обіцянку внести законопроєкт про заборону пластикових пакетів. Серед виконаних зобов'язань Грищука – подати правку до законопроєкту про гральний бізнес, внести законопроєкт щодо створення інфраструктури для сортування та перероблення сміття, подати в «Київавтодор» список вулиць, які потребують ремонту, голосувати за зняття недоторканності.

18% обіцянок виконав позафракційний (колишній «слуга народу») Олександр Юрченко. У депутата 50 обіцянок: виконав – 9 (18%), провалив – одну, в процесі реалізації – 40. Юрченко не виконав обіцянку бути присутнім на всіх пленарних засіданнях Ради.

По 17% обіцянок виконали Людмила Буймістер і Артем Дубнов. У Дубнова всього 41 зобов'язання: виконав – 7, не виконав – 2, в процесі реалізації – 32. Нардеп провалив обіцянки перезавантажити прокуратуру та ініціювати законопроєкт «Про внесення змін до закону України «Про запобігання корупції».

Буймістер дала теж 41 обіцянку: виконала – 7, не виконала – 3, в процесі реалізації – 31. Вона не виконала обіцянки домагатися скасування депутатської недоторканності і впровадити незалежний аудит якості доріг.

Анна Пуртова, за даними наших аналітиків, дала 32 обіцянки: виконала – 5 (16%), жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 27. Серед виконаних зобов'язань депутата – скасування недоторканності, спрощення процедури імпічменту президента.

14% обіцянок виконав Дмитро Гурін. У нього 35 обіцянок: виконав – 5, провалив – одну, в процесі реалізації – 29.

Мар'яна Безугла загалом дала 30 обіцянок: виконала – 4 (13%), не виконала – 3, в процесі реалізації – 23. Нардеп не виконала програмні зобов'язання подати в Раду законопроєкти «Про внесення змін до закону України «Про благоустрій населених пунктів», «Про загальнообов'язкове державне медичне страхування» і «Про оптимізацію медичного забезпечення людей з обмеженими можливостями».

У Максима Перебийноса 42 обіцянки: виконав – 5 (12%), провалив – одну, в процесі реалізації – 36. Депутат не виконав обіцянку особисто зареєструвати в Раді законопроєкт «Про внесення змін до закону України «Про благоустрій населених пунктів».

11% обіцянок реалізував Сергій Швець. За даними «Слово і діло», у депутата 35 обіцянок: виконав – 4, жодної проваленої немає, в процесі реалізації – 31. Швець, зокрема, виконав обіцянки домагатися припинення свавілля правоохоронних органів і податківців щодо бізнесу.

По 10% обіцянок виконали Богдан Яременко та Микола Тищенко. У Яременка всього 49 обіцянок: виконав – 5, не виконав – 4, в процесі реалізації – 40. Серед його виконаних обіцянок – добиватися впровадження конфіскації майна корупціонерів, домагатися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення. Провалив Яременко, зокрема, обіцянку не голосувати за призначення Сергія Шкарлета міністром освіти.

У Тищенка наші аналітики зафіксували 50 обіцянок: виконано – 5, не виконано – 3, в процесі реалізації – 3. Депутат не виконав обіцянки відстоювати заборону продажу придбаної землі на 7 років і не давати інтерв'ю «Радіо Свобода».

Леся Забуранна дала 46 обіцянок: виконала – 4 (9%), не виконала – 2, в процесі реалізації – 40. Найменше обіцянок серед мажоритарників Києва поки виконала Анна Бондар, у неї всього 36 зобов'язань: виконала – 3 (8%), провалила – одне, в процесі виконання – 32.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Київської та Вінницької , Дніпропетровської , Одеської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: