Мажоритарники Рівненської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

У Рівненській області серед мажоритарників найвищий відсоток виконання у Олександра Аліксійчука і Романа Іванісова.
Слово і діло

У Рівненській області п'ятеро депутатів-мажоритарників, найбільш відповідальними є Олександр Аліксійчук («Слуга народу») і Роман Іванісов (позафракційний) – вони виконали по 17% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Аліксійчука всього 36 обіцянок: виконав – 6 (17%), провалив – 2, в процесі виконання – 28. Депутат виконав програмні обіцянки домагатися встановлення витрат на оборону в розмірі щонайменше 5% ВВП, домагатися перезавантаження прокуратури.

Водночас нардеп, незважаючи на меморандум партії, не підтримував всі законопроєкти з її програми.

У його колишнього колеги з фракції Іванісова теж 36 обіцянок: виконав – 6 (17%), провалив – 8, в процесі реалізації – 22. Депутат, зокрема, провалив обіцянку назвати прізвище замовника «інформаційної атаки» проти нього (мова йде про інформацію про його судимість за зґвалтування).

16% обіцянок виконав «слуга народу» Олександр Ковальчук, всього він дав 44 обіцянки: виконав – 7 (16%), не виконав – 2, в процесі реалізації – 35. Нардеп провалив обіцянки пройти тест на детекторі брехні і бути присутнім на всіх пленарних засіданнях .

Виконав Ковальчук обіцянки опублікувати звіт про свою роботу за 2019 рік, спростити процедуру імпічменту президента і скасувати депутатську недоторканність.

Депутат від «Слуги народу» Сергій Литвиненко, за даними наших аналітиків, дав 42 обіцянки: виконав – 5 (12%), провалив – теж 5, в процесі реалізації – 32. Депутат провалив обіцянку голосувати особисто і не використовувати для цього картки колег (у вересні 2019-го його зловили на кнопкодавстві).

Жодної обіцянки ще не виконав нардеп з групи «За майбутнє» Віктор М'ялик. Всього у нього 4 зобов'язання: зробити все для інвестицій і підтримки національного виробника, не кнопкодавити, сприяти відновленню кожного українського села в глибинці і зберегти всі стратегічні об'єкти у власності держави.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Закарпатської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської та Сумської областей краще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: