Мажоритарники Волинської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

Серед депутатів-мажоритарників Волинської області найбільше за усіх обіцянок виконав Ігор Гузь.
Слово і діло

У Волинській області п'ять депутатів-мажоритарників, найвідповідальнішим на сьогодні є Ігор Гузь з групи «За майбутнє» – він виконав 55% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Гузя за кілька депутатських каденцій у Верховній раді накопичилася 121 обіцянка: виконав – 67 (55%), провалив – 23, у процесі виконання – 31.

У цьому скликанні нардеп поки що виконав тільки одну обіцянку – не голосувати за відкриття ринку землі. В процесі реалізації у Гузя – обіцянки домагатися виділення коштів на ремонт і будівництво доріг, не допустити закриття робочих шахт у своєму окрузі.

Ірина Констанкевич, теж із «За майбутнє», виконала 37% обіцянок. Всього у депутата 62 зобов'язання: виконала – 23 (37%), провалила – 4, в процесі реалізації – 35. Констанкевич виконала обіцянки не голосувати за легалізацію грального бізнесу і підтримати легалізацію видобутку бурштину.

Ігор Палиця («За майбутнє»), за даними наших аналітиків, дав 105 обіцянок: виконав – 30 (29%), не виконав – 17, в процесі реалізації – 58. Депутат виконав обіцянку зібрати мільйон підписів за відставку очільника МОЗ Максима Степанова, не голосувати за ринок землі і внести до КСУ подання щодо цього закону.

Водночас, незважаючи на обіцянку Палиці, група «За майбутнє» голосувала за бюджет на 2021 рік. Також нардеп провалив обіцянку за два тижні створити на 100% забезпечений госпіталь на 250 місць, виділити 20 млн грн на боротьбу з коронавірусом.

Його колега з депутатської групи Степан Івахів виконав 20% обіцянок. Загалом у депутата 61 обіцянка: виконав – 12 (20%), провалив – 28, в процесі виконання – 21. За цю каденцію Івахів виконав лише одну обіцянку – скасувати депутатську недоторканність. Серед провалених зобов'язань – ухвалити закон про імпічмент президента, впровадити конфіскацію майна корупціонерів.

В'ячеслав Рубльов зі «Слуги народу» дав 48 обіцянок: виконав – 5 (10%), провалив – 4, в процесі реалізації – 39.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської та Київської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: