Мажоритарники Донецької області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском
У Донецькій області найвідповідальнішим мажоритарником є Дмитро Лубинець, він виконав 65 відсотків обіцянок.
Слово і діло

У Донецькій області зараз 11 мажоритарників, 28 березня в одному з округів (№50) повинні відбутися довибори до парламенту. Станом на сьогодні найвідповідальнішим депутатом є Дмитро Лубінець (група «За майбутнє») – він виконав 65% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

За кілька депутатських каденцій Лубінець дав 60 обіцянок: виконав – 39 (65%), провалив – 6, в процесі реалізації – 15.

У поточному скликанні у Лубінця тільки одна виконана обіцянка – про те, що його група не голосуватиме за законопроєкт про обов'язкове державне соціальне страхування. Невиконаних зобов'язань за це скликання поки що немає.

42% обіцянок виконав Максим Єфімов з групи «Довіра». Всього у депутата 48 обіцянок: виконав – 20 (42%), не виконав – 5, в процесі реалізації – 23. За це скликання у Єфімова ще ні виконаних, ні провалених обіцянок немає. Серед того, що він повинен виконати: підтримувати соціально незахищені верстви населення, припинити війну на Донбасі, просувати проєкти щодо здорового способу життя, стимулювати підприємства регіону до модернізації.

У Вадима Новинського накопичилося 51 зобов'язання: виконав – 10 (20%), провалив – 34, в процесі виконання – 7. Депутат в цьому скликанні теж не активний – ні виконаних, ні провалених обіцянок. Серед програмних у процесі – забезпечити досягнення стійкого миру на Донбасі, забезпечити підтримку аграрного сектору в окрузі.

Валерій Гнатенко («Опозиційна платформа – За життя») дав 35 обіцянок: виконав – 2 (6%), одну провалив і 32 – в процесі реалізації. Депутат виконав обіцянку про те, що його фракція не голосуватиме за бюджет-2020.

5% обіцянок виконав позафракційний Муса Магомедов. За даними «Слово і діло», у нього 20 зобов'язань: виконав – одне (сприяти подовженню маршруту електропоїзда в Авдіївці), невиконаних немає, в процесі реалізації – 19.

4% зобов'язань виконав позафракційний Євген Яковенко. У нього 23 обіцянки: виконав – одну (ліквідувати податкову міліцію), невиконаних немає, в процесі реалізації – 22.

Решта мажоритарників області поки що не виконали жодної обіцянки. У Юрія Солода з ОПЗЖ всього 26 обіцянок, 9 він провалив, інші – в процесі реалізації.

Федір Христенко (ОПЗЖ) дав 40 обіцянок, з них 4 провалив, інші – в процесі виконання. Його колега із фракції Володимир Мороз дав 38 обіцянок, з них 5 провалив.

У Олександра Ковальова з групи «Довіра» всі 16 обіцянок у процесі реалізації. У позафракційного Сергія Магери 24 зобов'язання в процесі виконання.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської, Миколаївської , Київської , Вінницької , Херсонської, Дніпропетровської , Одеської областей та Києва найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: