Мажоритарники Чернівецької області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

У Чернівецькій області 4 мажоритарники, всі від Слуги народу. Найбільше обіцянок виконав Максим Заремський.
Слово і діло

У Чернівецькій області лише четверо депутатів-мажоритарників, усі з фракції «Слуга народу». Найвідповідальніший із них – Максим Заремський, він виконав 34% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

Загалом Заремський дав 38 обіцянок: виконав – 13, жодної проваленої немає, 25 – в процесі реалізації. Депутат, зокрема, виконав обіцянку зареєструвати кілька законопроєктів: про пільгове оподаткування для підприємств, що займаються глибинною переробкою деревини; про забезпечення державної підтримки розвитку «зеленого туризму» в гірських районах України; про зниження податкового навантаження на малий і середній бізнес в Україні.

23% обіцянок виконала Олена Лис. Всього у депутата 35 зобов'язань: виконала – 8, не виконала – 2, 25 – в процесі реалізації. Серед провалених обіцянок нардепа – підтримувати всі законопроєкти, які передбачає передвиборча програма партії «Слуга народу».

За даними наших аналітиків, у Валерія Божика зафіксовано 29 обіцянок: виконав – 6 (21%), не виконав – 2, в процесі реалізації – 21. Нардеп провалив обіцянки домогтися впровадження незалежного аудиту якості автомобільних доріг, а також звернутися до Кабміну і президента щодо відкриття пунктів пропуску «Красноїльськ» та «Дяківці».

Георгій Мазурашу поки що виконав 11% зобов'язань. У депутата загалом 37 обіцянок: виконав – 4, провалив – 2, в процесі виконання – 31. Серед виконаних – внести законопроєкт про фізичну культуру і спорт.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Закарпатської, Запорізької, Полтавської та Сумської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: