Мажоритарники Миколаївської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

У Миколаївській області всі п'ять мажоритарників від Слуги народу. Найбільше обіцянок виконав Ігор Копитін.
Слово і діло

У Миколаївській області п'ять депутатів-мажоритарників, усі зі «Слуги народу». Найвідповідальніший на сьогодні – Ігор Копитін, він виконав 26% обіцянок.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Копитіна 38 обіцянок: виконав – 10 (26%), жодної невиконаної немає, у процесі реалізації – 28. Він виконав обіцянку скасувати депутатську недоторканність, домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення, припинити свавілля податківців та правоохоронців щодо бізнесу.

19% обіцянок виконав Максим Дирдін. Усього у нього 31 зобов'язання: виконав – 6 (19%), жодного проваленого, в процесі виконання – 25. Депутату належить виконати такі програмні обіцянки, як сприяти розвитку «зеленої» енергетики, домагатися зменшення вартості ліків, обмежити олігархічні монополії.

Артем Чорноморов, за даними аналітиків «Слово і діло», дав 36 обіцянок: виконав – 6 (17%), провалив – 2, в процесі виконання – 28. Нардеп не виконав обіцянку особисто внести два законопроєкти – про спрощення процедури імпічменту президента і про скасування недоторканності.

14% обіцянок виконав Ігор Негулевський. Усього їх у депутата 35: виконав – 5 (14%), жодної невиконаної немає, в процесі реалізації – 30. З цікавих обіцянок депутата в процесі – не залишати партію «Слуга народу», домагатися від уряду ремонту доріг в Миколаївській області, ініціювати посилення контролю якості харчових продуктів.

Олександр Гайду дав 43 обіцянки: виконав – 4 (9%), провалив – 2, в процесі реалізації – 37. Депутат, зокрема, не виконав обіцянку підтримувати всі законопроєкти, які передбачає передвиборча програма.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської та Київської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: