Мажоритарники Тернопільської області: хто найкраще виконує обіцянки

Читать на русском

У Тернопільській області депутат-мажоритарник Ігор Василів виконав 24 відсотки своїх обіцянок.
Слово і діло

У Тернопільській області п'ятеро депутатів-мажоритарників. Станом на сьогодні найбільша кількість виконаних обіцянок у Ігоря Василіва від «Слуги народу» – 24%.

Про це повідомляє «Слово і діло».

У Василіва 34 обіцянки: виконав – 8 (24%), провалив – одну, в процесі реалізації – 25. Депутат виконав обіцянки впровадити обов'язкову конфіскацію майна корупціонерів, незалежний аудит якості автомобільних доріг, спростити процедуру імпічменту президента. Не виконав Василів обіцянку з меморандуму партії – бути присутнім на всіх пленарних засіданнях.

15% обіцянок виконав його колега з фракції Андрій Богданець. Загалом у депутата 48 обіцянок: виконав – 7 (15%), провалив – 2, в процесі виконання – 39. Богданець провалив обіцянки бути присутнім на всіх засіданнях Ради і скасувати депутатську недоторканність.

Микола Люшняк з групи «Довіра» дав 33 обіцянки: виконав – 4 (12%), не виконав – 8, в процесі реалізації – 21. У парламенті IX скликання у народного депутата ще не було виконаних або провалених обіцянок. У своїй програмі він обіцяв встановити мир в Україні, реконструювати школи, медичні заклади і дитячі сади, створювати робочі місця.

10% обіцянок виконав «слуга народу» Володимир Гевко. За нашими даними, у нього 39 обіцянок: виконав – 4 (10%), провалив – одну, в процесі реалізації – 34. Єдине, що поки не зміг виконати нардеп – до кінця осені 2019 року відремонтувати міст біля села Лисівці.

Ще нічого з обіцяного не виконав член групи «За майбутнє» Іван Чайківський. У нього одне невиконане зобов'язання (відкрити ринок землі) і 14 – в процесі.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних персон.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з мажоритарників Івано-Франківської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Кіровоградської, Закарпатської, Запорізької, Полтавської, Чернівецької, Луганської, Сумської та Київської областей найкраще виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: