Денісова Людмила Леонтіївна

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Денісова: 22 росіянина просять Путіна обміняти їх

Ще сім засуджених в Україні росіян попросили главу РФ Володимира Путіна повернути їх в Росію шляхом обміну на одного з українських політв'язнів.

Денісова повідомила про прохання 11 росіян до Путіна обміняти їх

Російські громадяни продовжують подавати заяви на ім'я президента РФ з проханням повернути їх на територію Росії шляхом обміну.

Двоє ув'язнених в Україні попросили Путіна про обмін

Ув'язнені Олександр Саттаров і Фарух Камалов написали заяву на ім'я президента РФ Володимира Путіна з проханням повернути їх на територію Росії шляхом обміну на одного із українських політв'язнів.

Київ стоїть на позиції Сенцова й пропонує обмін – Геращенко

Україна домагається звільнення всіх українців, яких утримує Росія або підконтрольні їй бойовики Донбасу, й готова звільнити в обмін на це росіян.

У Київській області незаконно утримують людей – Денісова

Пацієнти розповіли, що потрапили в реабілітаційний центр проти своєї волі, більшість із них поміщені сюди з ініціативи родичів.

Денісова оприлюднила фото Сенцова з російської колонії

У четвер, 9 серпня, уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова опублікувала фотографії з українським режисером Олегом Сенцовим.

Денісова просить відправити Сенцова на лікування до Москви

Уповноважений із прав людини Людмила Денісова попросила російську колегу Тетяну Москалькову перевести українського політв’язня Олега Сенцова до лікарні.

Денісова закликала обговорити «будь-які умови» звільнення Сенцова

Вона також закликала відповідальних осіб РФ якнайшвидше надати літак на перевезення Олега Сенцова в будь-яку лікарню, в якій зможуть надати необхідну медичну допомогу.

Клиха «накачали» психотропними препаратами – Денісова

Як уточнює омбудсмен, матері Клиха вдалося поговорити з ним по телефону після безлічі відхилених прохань.

Звільнений українець Костенко приїхав до Києва

Денісова додала, що їй нічого не відомо про кримінальне провадження 2014 року щодо Костенка.

Денісова планує нову поїздку до РФ

Денісова планує знову їхати до Росії та намагатися потрапити до українських політв’язнів. Коли саме це відбудеться — залежить від російської сторони.

Стало відомо, чому Греція заарештувала понад сотню українців

Грецькі правоохоронні органи затримали понад сотню українських моряків через те, що їх змушували переправляти нелегальних мігрантів до Європи.

Денісова просить обміняти екіпаж судна «Норд» на українських моряків

Денісова попросила президента Петра Порошенка розглянути можливість обміну екiпажу риболовецького судна ЯМК-0041 на російських моряків, затриманих в Україні.

Балух написав листа українцям

Український політв'язень Володимир Балух написав листа українцям, який на сторінці в Facebook опублікувала уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

Денісова відреагувала на повідомлення про порушення прав Гриба та Клиха

Український омбудсмен написала російському колезі лист, в якому попросила забезпечити безпеку українського ув'язненого.

Денісова запропонувала комісару РЄ разом відвідати Сенцова

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова надіслала комісару Ради Європи з прав людини Дуні Міятович пропозицію спільно відвідати Олега Сенцова та інших українських в'язнів.

ЄС просять закликати Путіна звільнити українських політв'язнів

Денісова закликала послів ЄС звернутися до президента Путіна, щоб він звільнив політв'язнів, які утримуються на території РФ та в окупованому Криму.

Ультиматум РФ: Москалькову не допустять до затриманих росіян

Людмила Денісова заявила, що оскільки російська сторона не допустила її до жодного українського політв'язня, то й російського омбудсмена не допустять до затриманих росіян до виконання домовленостей.

Денісова зустрінеться з послами ЄС

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова 2 липня зустрінеться з послами Європейського Союзу з питання відвідування українських політв'язнів в Росії.

Денісова озвучила формулу обміну ув'язненими з РФ

Україна готова передати Росії утримуваних громадян РФ за формулою «23 на 23», заявила уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.