Денісова закликала обговорити «будь-які умови» звільнення Сенцова

Читать на русском
Вона також закликала відповідальних осіб РФ якнайшвидше надати літак на перевезення Олега Сенцова в будь-яку лікарню, в якій зможуть надати необхідну медичну допомогу.

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова закликала російську сторону відновити переговори з обміну незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова і негайно надати йому належну медичну допомогу.

Третій місяць голодування Сенцова. Чого домагається РФ і що ми можемо зробити?Стан здоров'я українського ув'язненого Олега Сенцова погіршився, але він відмовляється припиняти голодування, говорить адвокат режисера. Про ситуацію поговорили з експертами.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на інформацію Денісової на своїй сторінці в Facebook.

Після повідомлення про погіршення стану здоров'я Сенцова Денісова публічно звернулася до уповноваженого РФ із прав людини Тетяни Москалькової, голові Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при президенті РФ Михайла Федотова з проханням «обговорити будь-які умови обміну, тільки б врятувати Олега Сенцова».

Вона також закликала відповідальних осіб РФ якнайшвидше надати літак на перевезення Олега Сенцова в будь-яку лікарню, в якій зможуть надати необхідну медичну допомогу.

«Закликаю всіх небайдужих долучитися і не допустити смерті Олега Сенцова!», - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Український омбудсмен висловила готовність негайно вилетіти в Росію.

Як раніше повідомлялося, російські тюремники оцінили стан здоров'я Сенцова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: