Путін може напасти на іншу сусідню державу через провал в Україні - СNN

Читать на русском
Президент країни-агресора може напасти на ще одну країну, щоб здобути швидку перемогу та зберегти свою репутацію на тлі невдач через вторгнення в Україну.
Слово і діло

Президент країни-агресора володимир путін може розпочати війну проти Грузії для того, щоб здобути швидку перемогу та зберегти свою репутацію на тлі невдач через вторгнення в Україну.

Про це заявив американський науковець Лінкольн Мітчелл, повідомляє CNN.

«Кілька вчених та активістів розповіли, що якщо путін загрузне в Україні, йому знадобиться швидка перемога, і він може перекинутися на Грузію», - повідомив Мітчелл.

Приміряти шкіру Путіна. Колонка Леоніда ШвецяНі в кого немає сумнівів, що путін здатний багато на що. Але ж не менше доказів, що зіткнення зі справжнім опором непереможний упир не витримує.

Водночас, він розповів, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі у розмові з ним повідомила про її стурбованість щодо можливого вторгнення росії до її країни.

«Вони можуть зробити щось радикальне для порятунку своєї репутації», - заявила голова грузинської держави у розмові з науковцем.

При цьому, нинішня політична напруга в країні загострилася після початку вторгнення в Україну. Наближені до уряду політики закликають уникати війни, але опозиція вважає, що влада сильно перебільшує зі спробами утихомирити агресора.

Нагадаємо, напередодні влада Грузії заявила, що не має наміру воювати з росією та відкривати так званий «другий фронт».

Раніше стало відомо про те, що Грузія не запроваджуватиме економічні санкції проти росії.

Також нагадаємо, що парламент Грузії затвердив резолюцію на підтримку України, але без згадки росії.

Окрім цього, Єврокомісія передасть анкету для отримання статусу кандидата ще двом країнам, серед яких є Грузія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: