Британський екс-розвідник заявив, що Путін «серйозно хворий»

Читать на русском
Він зазначив, що навіть якщо у путіна є серйозні проблеми зі здоров'ям, то на нього все одно важко впливати.

Колишній британський шпигун Крістофер Стіл заявив, що президент країни-агресора володимир путін «серйозно хворий». При цьому наразі точно неясно, яка у нього недуга.

Про це він заявив в інтерв'ю Sky News.

Стіл, який написав досьє на Дональда Трампа і ймовірне втручання росії у виборчу кампанію в США 2016 року, заявив, що путін «серйозно хворий».

«З того, що ми чуємо від джерел в росії та інших країнах, путін насправді досить серйозно хворий. Незрозуміло, що це за хвороба – чи вона невиліковна, чи термінальна... Але, безперечно, я думаю, що це частина рівняння», - зазначив він.

Приміряти шкіру Путіна. Колонка Леоніда ШвецяНі в кого немає сумнівів, що путін здатний багато на що. Але ж не менше доказів, що зіткнення зі справжнім опором непереможний упир не витримує.

Його коментарі прозвучали після того, як український генерал-майор Кирило Буданов також заявив, що російський лідер серйозно хворий на рак, і що в росії готується переворот з метою його зміщення.

Стіл зазначив, що навіть якщо у путіна є серйозні проблеми зі здоров'ям, то на нього все одно важко впливати.

«Я все ж думаю, що є люди, які говорять йому, що це катастрофічна війна, яка, особливо в економіці, погано відіб'ється на росії, і ми можемо тільки сподіватися, що це призведе до якоїсь зміни політики або навіть зміни режиму з часом, але це, звичайно, може бути і не так», - підкреслив колишній британський розвідник.

Чутки щодо здоров’я російського диктатора тривають кілька років, але лише посилилися після того, як він віддав наказ про вторгнення в Україну.

Нагадаємо, що новообрана президентка Угорщини засудила путіна та підтримала Україну.

Напередодні Велика Британія ввела санкції проти Кабаєвої, колишньої дружини путіна та його родичів.

Окрім цього, британський прем'єр Борис Джонсон вважає, що немає способів нормалізувати відносини з путіним та росією, яка брутально порушила міжнародне право.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: