Окупаційна влада Херсонської області проситиме путіна включити регіон до складу рф

Читать на русском
Окупаційна влада Херсонської області передумала влаштовувати референдум, натомість путіна збираються попросити включити регіон до складу росії.

Окупаційна влада Херсонської області має намір звернутися до володимира путіна з проханням включити регіон до складу росії.

Про це заявив заступник голови так званої «військово-цивільної адміністрації» області Кирило Стремоусов, передає пропагандистське агентство ТАРС.

Росіянам не вдасться встановити контроль над окупованими територіями України – ДаніловБудь-які псевдореферендуми, які росія спробує провести на окупованих територіях, у тому числі на Херсонщині, заздалегідь приречені на провал. Те ж саме буде зі спробою впровадити рублі

«Референдум, який абсолютно законно провели у Криму, не сприйнятий світовою спільнотою, яка зробила все, щоб не сприймати росію як повноцінний суб'єкт світової спільноти. Тому це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента росії володимира путіна, буде прохання ввести Херсонську область до складу повноцінного суб'єкта росії», – заявив він.

Нагадаємо, за інформацією української розвідки, росія розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму.

За даними розвідки США, росія має плани до середини травня остаточно анексувати територію ОРДЛО. Наступним кроком стане спроба анексувати окуповану частину Херсонщини.

Ще наприкінці квітня Михайло Подоляк заявив, що на півдні України, зокрема на Херсонщині, не буде ні заморозки конфлікту, ні тимчасової окупації, ні будь-яких псевдореспублік. Влада знає, як звільнятиме від окупантів ці території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: