Путін ненавидить усіх українців – генсек Amnesty International

Читать на русском
В Amnesty International вважають, що путін та керівництво росії ненавидять українців. Їхні деякі висловлювання будуть враховані при розгляді питання про геноцид українців.

Президент росії володимир путін і керівництво країни відчувають ненависть до всіх українців.

Так вважає генеральний секретар правозахисної організації Amnesty International Аньєс Калламар.

«Є висловлювання, коментарі та виступи путіна та інших російських керівників, які показують, як вони ігнорують і ненавидять український народ, де кажуть так, наче України не існує», – сказала Калламар.

Гітлер 2.0, версія російська, локалізована. Колонка Леоніда ШвецяПорівняння володимира путіна з Адольфом Гітлером напрошується само собою. Але путін відрізняється від фюрера не лише тим, що може загробити планету.

За її словами, саме ці висловлювання будуть враховані під час розгляду питання про геноцид українців. Калламар зазначила, що насильство у цій війні ґрунтується на мисленні, створеному російським керівництвом: «Насильство стає способом дій, на нього заплющують очі, а часом його навіть прославляють. Немає контролю, і це створює умови для насильницької поведінки, це режим безкарності».

Однак Amnesty International не має доказів того, що російське військове командування вимагає від солдатів застосовувати тортури і вбивства. Але є докази, що керівництво не припиняє цих злочинів.

Нагадаємо, директор національної розвідки США Авріл Хейнс заявила, що володимир путін готується до затяжної війни в Україні.

Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що агресія посії проти України є найбільшою катастрофою нашого часу, війною на знищення, після якої світ уже не буде таким, як раніше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: