У Кремлі заявили, що путін не спілкуватиметься зі ЗМІ через хвороби

Читать на русском
Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що путін ще нескоро спілкуватиметься з журналістами.
фото: РБК

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що володимир путін ще нескоро спілкуватиметься з журналістами «як до пандемії». Причиною начебто є грип і «мутації коронавірусу».

Про це повідомляє російське видання Мeduza, з посиланням на речника путіна.

«Чесно кажучи, навряд чи воно (спілкування зі співробітниками ЗМІ - ред.) буде зовсім таким самим, як воно було до пандемії, в осяжній перспективі», - йдеться у його заяві.

Путін почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у рф – ISWВідновлення публічних виступів володимира путіна може свідчити про те, що він почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у росії.

Згідно зі словами Пєскова, причиною начебто є те, що відбуваються «процес мутації коронавірусу і сильні епідеміологічні хвилі різних штамів грипу», тому ті, хто відповідає за безпеку і здоров'я путіна, повинні «вживати запобіжних заходів».

«У таких умовах здоров'я президента - це питання державної безпеки. Тому очікувати, що скоро буде як раніше, було б помилковим. Відповім: не буде», - додав він.

Зазначається, що 22 грудня путін дав годинну пресконференцію журналістам кремлівського пулу. Зайшовши до зали, путін звернув увагу на значну дистанцію між ним та співробітниками ЗМІ. Він запропонував «підійти ближче», але Пєсков наполягав на тому, щоб журналісти не переміщалися.

Нагадаємо, напередодні путін заявив, що 99,9% росіян готові все покласти в інтересах рф.

Раніше російський диктатор назвав свою версію причин війни в Україні.

Також ми повідомляли, що нещодавно путін вперше публічно назвав бойові дії проти України «війною».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: