Путін почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у рф – ISW

Читать на русском
Відновлення публічних виступів володимира путіна може свідчити про те, що він почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у росії.
Українська правда

Відновлення публічних виступів володимира путіна може свідчити про те, що він почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у росії.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Путін почав частіше з'являтися на публіці в російських містах і частіше робити розпливчасті заяви про вторгнення росії в Україну. Зокрема, 23 грудня російський президент відвідав Конструкторське бюро приладобудування в Тульській області та того ж дня планував відвідати машинобудівний завод «Уралвагонзавод» у Нижньому Тагілі, але в останній момент скасував захід.

Онкологія, Паркінсон чи шизофренія: чим за різними версіями може бути хворий путінЗа різними версіями, у володимира путіна діагностували рак – щитовидної залози або підшлункової – або хворобу Паркінсона. Є також думка, що російський диктатор має ознаки шизофренії.

Аналітики ISW зауважують, що подібні появи є частиною зусиль кремля представити путіна як лідера воєнного часу та відновити панівне становище у внутрішньому інформаційному просторі.

«Путін постійно покладався на особисті виступи протягом усього свого правління, що допомогло йому створити образ всевидячого та всюдисущого правителя. Він намагається створити сприятливі умови в інформаційному просторі напередодні наступних президентських виборів у росії на початку 2024 року», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, президент росії володимир путін у четвер, 22 грудня, використав слово «війна» стосовно того, що відбувається в Україні. Він уперше публічно відхилився від використання терміну «спеціальна військова операція», яким у рф називають вторгнення в Україну.

Також писали, що російський диктатор намагається зняти з себе відповідальність за ведення тривалої війни проти України. Зокрема, тому він частіше говорить, що росія прагне припинити бойові дії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: