«Кремль діє в правильному напрямку»: путін назвав свою версію причин війни в Україні

Читать на русском
Президент російської федерації володимир путін заявив, що метою війни в Україні є намагання об'єднати російський народ.
kremlin.ru

Президент російської федерації володимир путін заявив, що метою війни в Україні є намагання «об'єднати російський народ».

Російського диктатора процитувало пропагандистське видання РБК.

Він заявив, що в основі війни в Україні лежить нібито політика геополітичних опонентів рф, яка спрямована на розтягнення історичної росії.

«Розділяй і володарюй. Ось вони завжди намагалися це зробити, намагаються це зробити і зараз. А наша-то мета в іншому - в об'єднання російського народу», – розповів путін.

Онкологія, Паркінсон чи шизофренія: чим за різними версіями може бути хворий путінЗа різними версіями, у володимира путіна діагностували рак – щитовидної залози або підшлункової – або хворобу Паркінсона. Є також думка, що російський диктатор має ознаки шизофренії.

При цьому за його словами, кремль діє в правильному напрямку.

«Я вважаю, що ми діємо у правильному напрямку, ми захищаємо свої національні інтереси, інтереси наших громадян, наших людей. І іншого вибору, окрім захисту наших громадян, у нас просто немає», – заявив диктатор.

Нагадаємо, президент росії володимир путін у четвер, 22 грудня, використав слово «війна» стосовно того, що відбувається в Україні. Він уперше публічно відхилився від використання терміну «спеціальна військова операція», яким у рф називають вторгнення в Україну.

Також повідомляли, що відновлення публічних виступів володимира путіна може свідчити про те, що він почав більше турбуватися про свою популярність та імідж у росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: