Чи може путін наважитися на вбивство Лукашенка: думка Данілова

Читать на русском
Лідер країни-агресора володимир путін вирішить убити білоруського диктатора Олександра Лукашенка, оскільки це крайній захід.

Лідер країни-агресора володимир путін вирішить убити білоруського диктатора Олександра Лукашенка, оскільки це крайній захід.

Про це повідомив в ефірі телемарафону секретар РНБО Олексій Данілов у вівторок, 20 грудня.

Білорусь уже навряд чи вторгнеться в Україну: аналітики назвали причини та оцінили стан арміїВ ISW вважають, що Білорусь уже не вступить у війну проти України через внутрішню динаміку всередині країни. Але навіть якщо вторгнення трапиться, армія Лукашенка не зможе зробити більше, ніж тимчасово відволікти ЗСУ від інших ділянок фронту.

«Я не думаю, що путін піде на таку річ (мова про вбивство Лукашенка – ред.), але якщо піде, то це вже буде крайня річ стосовно Білорусі, бо білоруський народ не бажає воювати з нами», - зазначив Данілов.

Володимир Путін напередодні вперше за три роки приїхав до Мінська на зустріч із Олександром Лукашенком.

У РНБО заявили, що путін під час переговорів тиснув з Лукашенком, щоб той погодився направити білоруські війська на війну проти України.

Раніше в Інституті вивчення війни зазначили, що путіну не вдалося вмовити Лукашенка повноцінно вступити у війну проти України.

Нагадаємо, у кремлі заявили, що путін не збирається примушувати Лукашенка до участі у війні проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: