Путін заявив, що 99,9% росіян готові все покласти в інтересах рф

Читать на русском
Президент російської федерації володимир путін заявив, що 99,9 відсотка росіян готові все покласти в інтересах батьківщини, а рф особлива країна.
Фото: AP

Президент російської федерації володимир путін заявив, що 99,9% росіян готові все покласти в інтересах батьківщини, а рф особлива країна.

Про це він зазначив під час інтерв'ю у програмі «Москва. Кремль. Путин».

Диктатор сказав, що у будь-якому суспільстві завжди є люди, які «насамперед думають про свої особисті інтереси», але він їх «не особливо засуджує». Втім, за його словами, 99,9% росіян готові все покласти в інтересах батьківщини.

Онкологія, Паркінсон чи шизофренія: чим за різними версіями може бути хворий путінЗа різними версіями, у володимира путіна діагностували рак – щитовидної залози або підшлункової – або хворобу Паркінсона. Є також думка, що російський диктатор має ознаки шизофренії.

Путін також ствердив, що «росія – особлива країна, а «росіяни – особливі люди».

«99,9% наших громадян, наших людей, готові все покласти в інтересах батьківщини, тут для мене незвичайного нічого немає. Це просто зайвий раз переконує мене в тому, що росія – особлива країна. І у нас живуть особливі люди», – розповів він.

Варто зауважити, що в той самий час в держдумі російської федерації планують підняти податки для росіян, які втекли з країни. Таким чином їх хочуть покарати за «зраду».

Нагадаємо, президент росії володимир путін у четвер, 22 грудня, використав слово «війна» стосовно того, що відбувається в Україні. Він уперше публічно відхилився від використання терміну «спеціальна військова операція», яким у рф називають вторгнення в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: