У Великій Британії вважають, що путін провалює усі військово-стратегічні завдання в Україні

Читать на русском
У Великій Британії вважають, що у росії завжди були проблеми з укомплектуванням екіпажів техніки, яку вона має.
vchasnoua.com

Президент країни-агресора володимир путін зазнає невдач у війні проти України. Він не досяг жодних власних стратегічно-військових цілей. Проте, ймовірно, війна затягнеться надовго, незважаючи на нещодавні успіхи українських військових.

Про це голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Тоні Радакін заявив в інтерв’ю BBC.

«На самому початку ми сказали, що це стратегічна помилка президента путіна, а стратегічні помилки призводять до стратегічних наслідків. І в цьому випадку це стратегічний провал. Путін зазнає невдачі за всіма своїми військово-стратегічними цілями, він хотів підпорядкувати собі Україну, цього не станеться. Він хотів взяти під контроль столицю, ми бачили, що його було переможено раніше. Ми бачили, що він хотів послабити НАТО. Зараз НАТО набагато сильніша, до нас приєднуються Фінляндія та Швеція», - сказав Радакін.

Рф збільшила кількість ракетних ударів по Україні через невдачі на фронті – британська розвідкаПротягом останнього тижня росія, зіткнувшись із невдачами на передовій, збільшила кількість ударів по об'єктах цивільної інфраструктури України.

Згідно з його словами, російська армія завжди мала проблеми з технікою та не має достатньої кількості живої сили.

«Його сили слабкі на землі. І ми також бачимо чудові українські збройні сили, які виявляють мужність, вони борються за свою країну та користуються міжнародною підтримкою, яку ми всі надаємо», - додав Радакін.

Водночас, як вважає Радакін, попри те, що проблеми рф наростають, ймовірним результатом наразі є те, що війна буде тривати протягом тривалого часу.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді звернувся до путіна. Він заявив йому, що зараз не час для війни.

Раніше ми повідомляли, що у росії все більше депутатів закликають відправити путіна у відставку.

Окрім цього, ЗСУ продовжують потужно обстрілювати ворожі позиції вздовж усієї лінії фронту - зокрема, на Авдіївському напрямку росіянам завдають значних втрат.

Інститут вивчення війни повідомляє, що ЗСУ розширюють свої позиції на схід від річки Оскол та на північ від річки Сіверський Донець. Українські військові можуть оточити російські війська, що утримуються навколо Лимана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: