Бунт на кораблі: у москві російські депутати вимагають відставки путіна

Читать на русском
Слідом за одним з петербурзьких округів в московському Ломоносовському окрузі також зажадали від путіна піти у відставку
Володимир ПутінПропаганда Кремля

Довіра до російського президента володимира путіна падає. Так, рада депутатів муніципального округу Ломоносовський в Москві звернулася до нього з вимогою негайно піти у відставку.

Рішення депутатської ради було опубліковано на офіційному сайті округу.

У зверненні сказано, що ще після другого терміну путіна становище росії погіршилося, тому заради благополуччя країни влада повинна змінитися. Російський президент путін повинен піти у відставку, оскільки його методи управління державою безнадійно застаріли та завдають росії тільки шкоду, взагалі не відповідаючи її інтересам.

Отруєння, хвороба чи нещасний випадок: російська еліта розглядає сценарії усунення ПутінаУ середовищі російської політичної та бізнесової еліти формується група впливових осіб, які розробляють сценарії усунення Володимира Путіна від влади.

«Риторика, яку використовуєте ви та ваші підлеглі, довгий час була пронизана нетерпимістю та агресією, що кінець кінцем фактично відкинуло нашу країну в епоху холодної війни... росію знову почали боятися і ненавидіти, ми знову погрожуємо всьому світу ядерною зброєю. У зв'язку з вищевикладеним просимо: звільнити себе з посади у зв'язку з тим, що ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли, і перешкоджають розвитку росії та її людського потенціалу» - заявили депутати.

Це вже другий випадок направлення від муніципальних депутатів вимоги про відставку путіна, який стався в росії. Перший стався в Петербурзі; після депутатського звернення путінські силовики почали репресії проти депутатів-підписантів вимоги.

Тим часом путін знову заявив, що росія «нічого не починала» в Україні з точки зору військових дій, а тільки «намагається закінчити». Крім того, він вважає, що рф в результаті війни нічого не втратить, а тільки «зміцнить суверенітет».

Заяви володимира путіна про те, що в Україні потрібно ліквідувати «антиросійський анклав», підтверджують його максималістські наміри щодо України. Ця заява також може бути спрямована на те, щоб створити інформаційні умови для створення нових сил восени та взимку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: