Прем’єр Індії звернувся до путіна: «Зараз не епоха війни»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді звернувся до володимира путіна. Він заявив йому, що зараз не час для війни.
Моді та путінФото – AFP

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час саміту Шанхайської організації співпраці в Узбекистані звернувся до російського президента володимира путіна зі словами, що зараз не час для війни.

Про це повідомляє CNN.

«Я знаю, що сьогоднішня епоха - не епоха війни, і ми багато разів говорили з вами по телефону на тему, що демократія, дипломатія та діалог – це всі речі, які стосуються світу», – заявив він.

У росії все більше депутатів закликають відправити путіна у відставкуУ росії депутати законодавчої влади різних рівнів приєднуються до публічних закликів відправити президента рф володимира путіна у відставку.

Глава індійського уряду наголосив, що у них із путіним ще буде можливість обговорити повернення на шлях миру вже найближчими днями. Моді наголосив, що у нього буде шанс зрозуміти точку зору російського лідера.

Зазначається, що коментар Моді опублікували після того, як путін визнав, що у Китаю теж є «питання та побоювання» щодо нападу рф на Україну.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден попередив свого російського колегу володимира путіна про те, що застосування зброї масового ураження в Україні матиме для рф серйозні наслідки.

Крім того, сам путін на пресконференції в Узбекистані заговорив про можливу зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Проте він сказав, що Київ від цього відмовляється.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: