Путін досі не вважає помилкою вторгнення в Україну – Шольц

Читать на русском
У Німеччині заявили, що будь-які подальші кроки росії щодо анексії не залишаться без відповіді і не будуть визнані за жодних обставин.
Українська правда

Президент країни-агресора володимир путін і досі не вважає помилковим рішення щодо повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це повідомляє видання The Telegraph, з посиланням на заяву канцлера Німеччини Олафа Шольца.

«На жаль, я не можу сказати вам, що у путіна склалося враження, що розпочинати цю війну було помилкою», - зазначив канцлер Шольц.

Росія є ненадійним партнером у постачанні енергоресурсів – ШольцРосія є ненадійним партнером у постачанні енергоресурсів. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц під час сьогоднішнього брифінгу.

Згідно з його словами, наразі немає жодних ознак того, що у російського диктатора путіна з'являться нові погляди.

Як зазначається, під час розмови Шольц закликав путіна якомога швидше знайти дипломатичне рішення, засноване на припиненні вогню, повному виведенні російських військ і повазі територіальної цілісності і суверенітету України.

Німецький канцлер підкреслив, що будь-які подальші кроки росії щодо анексії не залишаться без відповіді і не будуть визнані за жодних обставин.

Нагадаємо, що у вівторок, 13 вересня, канцлер Німеччини Олаф Шольц і президент рф володимир путін провели 1,5 годинну телефонну розмову, під час якої обговорили війну в Україні та її наслідки.

Шольц і путін також говорили про продовольчу кризу. Канцлер наголосив на важливій ролі зернової угоди під егідою ООН і звернувся до президента рф із закликом не дискредитувати угоду та й надалі виконувати її в повному обсязі.

Раніше Шольц заявив, що Німеччина обійдеться без постачання російського газу.

Також стало відомо, що Шольц відхилив запит України щодо постачання танків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: