Жебрівський Павло Іванович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Сироїд: Жебрівський не має права переносити вибори на Донеччині

Віце-спікер парламенту розкритикувала намір глави Донецької обласної військово-цивільної адміністрації перенести дату виборів в окремих районах регіону.

Жебрівський про логістичні центри: не більше 50 кг товару в одні руки й жодних цигарок чи алкоголю

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністраціх розповів про механізм роботи майбутніх логістичних центрів на лінії зіткнення на Донбасі.

Жебрівський і Тука мають вирішити, де місцеві вибори проводитися не будуть

ЦВК заявила, що Павло Жебрівський і Георгій Тука мають до 21 серпня подати список населених пунктів, у яких місцеві вибори 25 жовтня не проводитимуться.

Жебрівський вимагає перенести місцеві вибори на Донеччині на 2017 рік

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає, що вибори в Донецькій області можуть відбутися не раніше 2017 року.

Місцеві вибори на неокупованих територіях Донбасу проводити необхідно – ЦВК

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський вважає необхідним проведення місцевих виборів у частині Донбасу, яка є підконтрольною Україні.

У Жебрівського також засумнівалися в реальності проведення виборів на Донбасі

В Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації не готові до проведення місцевих виборів 25 жовтня, констатував заступник Павла Жебрівського.

Жебрівський попросив у США озброїти українську армію

Керівник Донецької ВЦА Павло Жебрівський попросив у посла США в Україні Джеффрі Пайєта зброю для України.

США допоможуть Жебрівському провести вибори й налагодити логістику на Донеччині

Сполучені Штати Америки допоможуть місцевій владі на Донбасі з облаштуванням логістичних центрів і проведенням місцевих виборів, пообіцяв посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Жебрівський досі не знає, як допомагати переселенцям

Переселенці підконтрольної України Донецької області найближчим часом залишаться без допомоги, програму якої обіцяв розробити та затвердити керівник Донецької ВГА Павло Жебрівський.

Жебрівський хоче за 10 років зробити з Донбасу Сінгапур

Вийти на довоєнні кордони і створити нову українську еліту можна за 10 років, вважає глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

На Донеччині сільські громади побоюються об'єднуватися з міськими – Жебрівський

Донецька область стикається з безліччю проблем в процесі децентралізації – при тому, що план з цих реформ область ухвалила однією з перших в Україні.

Жебрівський накинув оком на Кубань: «Це українські землі»

Глава військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський не тільки рішуче виступає проти відокремлення від України окупованих районів Донбасу, але і сподівається, що рано чи пізно до України приєднаються окремі південні території Росії.

Жебрівський хоче змусити Ахметова грати за правилами

На Донбасі повинна сформуватися нова політична еліта, вважає глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 1.07-9.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує до вашої уваги оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Жебрівський: уже за 2 тижні черги на лінії розмежування скоротяться на третину

Голова Донецької ВЦА прогнозує початок роботи пілотного логістичного центру, що дозволить скоротити черги на лінії розмежування на в'їзду в АТО на 30%.

На Донбасі потрібно почати боротися не за територію, а за людей – експерт

Політолог поділився міркуваннями щодо заяви глави Донецької обласної військової-цивільної адміністрації про необхідність плану розвитку Донбасу до 2025 року.

Жебрівський: у місцевої влади на Донбасі немає навіть плану відновлення територій

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації вкрай незадоволений роботою представників місцевої влади в регіоні: як виявилося, міські та сільські голови не квапляться відновлювати ввірені їм населені пункти.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 25.06-1.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Експерт: основний спосіб робити гроші в Україні – недоплата зарплат і пенсій

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо заяви Яценюка про те, що більшість заробітних плат залишаються в тіні, тому необхідно знизити ЄСВ.

Березовець: заява Жебрівського про силове відновлення контролю над Донбасом – сенсація

Заява нового глави Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського – це сигнал не стільки бойовикам і Росії, скільки Заходу, вважає політолог.