Жебрівський: у місцевої влади на Донбасі немає навіть плану відновлення територій

Читать на русском
Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації вкрай незадоволений роботою представників місцевої влади в регіоні: як виявилося, міські та сільські голови не квапляться відновлювати ввірені їм населені пункти.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вважає роботу представників місцевих органів влади в регіоні вкрай неефективною: незважаючи на кошти, передбачені в бюджеті на відновлення територій, міські та сільські голови не квапляться братися за комплексне відновлення ввірених їм населених пунктів.

Про це він заявив у ході форуму «Донбас – Україна», передає «Слово і Діло» з посиланням на «ОстроВ».

«Справа в неефективності місцевої влади. І я маю намір жорстко висловлюватися на їхню адресу. Чому? Власне, є достатній фінансовий ресурс для відновлення інфраструктури Донбасу», – заявив Жебрівський, зазначивши, що з бюджету на відновлення Донбасу передбачено від 2,5 до 3 млрд грн.

«Прийшов і в перший тиждень кажу: хлопці, дайте проекти. Проектів немає. Виділили 242 мільйони на соціальний і культурний розвиток області, так хтось дуже розумний вписав будівництво дитячих майданчиків. Це найнеобхідніше сьогодні ?! Зла не вистачає з цього приводу», – висловився губернатор.

Голова ВГА підкреслив, що фінансування буде виділятися під конкретні проекти. А оскільки вони досі не розроблені, то жителям регіону слід задуматися над тим, кого вибирати на майбутніх місцевих виборах, зазначив він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: