Жебрівський: уже за 2 тижні черги на лінії розмежування скоротяться на третину

Читать на русском
Голова Донецької ВЦА прогнозує початок роботи пілотного логістичного центру, що дозволить скоротити черги на лінії розмежування на в'їзду в АТО на 30%.
Фото: Дзеркало тижня

За 2 тижні в Донецькій області має запрацювати логістичний центр, що дозволить скоротити черги на в'їзді до зони проведення антитерористичної операції на 30%.

Про це він заявив голода Донецької обалсної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у ході прес-конференції в Адміністрації Президента, інформує «Слово і Діло».

«Пілотний проект нового логістичного центру буде створено за 2 тижні. Зменшить черги на лінії розмежування на 30%», – цитують донецького губернатора у Twitter АП.

Про намір розпочати будівництво логістичних центрів в регіоні Жебрівський заявив ще 1 липня. «В таких центрах можна буде придбати продукти харчування та медикаменти. Поставлено задачу за два тижні продумати методологію таких центрів і в найшвидший термін почати будівництво», – заявив тоді Жебрівський.

8 червня в інтерв'ю «Урядовому кур'єру» голова Донецької ВЦА також уточнив, що це допоможе розвантажити пункти пропуску та допомогти нашим співвітчизникам, що проживають за лінією розмежування на Донбасі. Саме бажання людей купити продукти на території, контрольованій українською владою, у значній мірі впливає на довжину черг на пропускних пунктах на лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: