Жебрівський Павло Іванович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Жебрівський обіцяє створити продовольчі ринки у прифронтовій зоні на Донбасі

Губернатор Донецької області хоче, щоб жителі окупованого Донбасу купували продукти харчування на українській території.

Амністія з гірким присмаком: українців готують до чергових мирних перемовин з «ДНР» та «ЛНР»

Заява Павла Жебрівського про амністію частини сепаратистів – тактичний крок в інтересах Президента. Очевидно, що зроблено це для аналізу реакції українських громадян не на окупованих територіях.

Жебрівський не побачив на Донеччині контрабанди

Новий глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський одразу після формування команди збирається впорядкувати з силовиками територію Донеччини, щоб закон і порядок були понад усе.

Жебрівський: Україна має бути готова до амністії сепаратистів

Новий голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації вважає, що Україна має бути готова до амністії сепаратистів, на руках яких немає крові.

Який «спадок» залишили Жебрівському попередні губернатори Донеччини?

У перший день роботи нового голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, які вихідні дані отримав від попередників Жебрівський та які завдання ставить перед ним київська влада.

Звільнення Кіхтенка – не останнє через зрив будівництва «Стіни» – Турчинов

Секретар РНБО попередив, що слід чекати нових кадрових рішень з причини зриву будівництва фортифікаційних споруд на Донбасі.

Жебрівський чужий для Донбасу – експерт

Відомий політолог поділився міркуваннями з приводу головної причини звільнення Кіхтенка та призначення новим очільником Донецької ВЦА Жебрівського.

Відставка Кіхтенка: з чим не впорався донецький губернатор?

Основними причинами анонсованої відставки голови Донецької ВЦА сміливо можна назвати незадовільну управлінську діяльність Кіхтенка та його принципово відмінні від суспільних настроїв погляди на співпрацю з самопроголошеними республіками.

Жебрівський давно очікував від Порошенка призначення – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями стосовно призначення новим очільником Донецької ВЦА керівника антикорупційного управління ГПУ Павла Жебрівського.

Як колишні «регіонали» стають нардепами у новій Верховній Раді

Сьогодні депутатський корпус Верховної Ради поповнився ще одним «регіоналом» – присягу нардепа прийняв самовисуванець Олександр Ревега

Росіяни зрозуміють, що відбувається, якщо в Росію прийде 20 тис. трун

Павло Жебрівський розповів «Слову і Ділу» про те, що Україна повинна вжити заходів щодо встановлення контролю кордону військовими ОБСЄ

Самоврядування в Україні розвивається всупереч владі - Жебрівський

Павло Жебрівський поділився своїми судженнями щодо поточної ситуації в країні

Масштабна приватизація держмайна має бути реалізована — Жебрівський

Павло Жебрівський вважає, що інвестиційні гроші для приватизації держмайна «стоять на кордоні з Україною» та чекають закінчення АТО

27 серпня Порошенко підпише указ про розпуск парламенту - Жебрівський

Лідер партії Українська Платформа «Собор» Павло Жебрівський розповів «Слову і Ділу», коли Петро Порошенко оголосить про розпуск парламенту

У Києві немає адекватної туристичної концепції – Біденко

Новопризначений начальник Управління з питань реклами КМДА Артем Біденко впевнений, що зможе подолати корупцію у сфері реклами