Саакашвілі Міхеіл Ніколозович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Саакашвілі відмовився очолити список «БПП» в Одеській області

Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не буде балотуватися на місцевих виборах в Одеській області.

Саакашвілі хоче дати підприємцям більше свободи

Найближчим часом Одеська обласна влада запропонує Києву пакет реформ, одна з яких стосується створення законопроекту про свободу підприємництва.

Ківалов не причетний до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору» – Саакашвілі

Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Ківалов не має жодного стосунку до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору».

Конфлікт з подвійним дном: з ким насправді сварився Міхеіл Саакашвілі?

Конфліктні заяви Міхеіла Саакашвілі щодо Яценюка – це прагнення почати власну гру в змаганні за прем'єрське крісло. Але існує й інша версія виникнення скандалу.

Саакашвілі vs Яценюк: одеський губернатор таки переконав прем'єра внести зміни в роботу митниці

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про зрівняння індикативних показників на різних митницях України, чим суттєво скоротив можливості для корупції на українських кордонах.

В Одеській області створили комендатуру

У прикордонному підрозділі в Одеській області повідомили про створення комендатури швидкого реагування.

Яценюк набивається до Саакашвілі в союзники

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він є першим союзником глави Одеської обласної держадміністрації Михайла Саакашвілі.

Саакашвілі: я не можу назвати реформами те, що подає Яценюк

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі розкритикував дії українського уряду в частині проведення реформ у країні.

Перемогти Труханова на виборах в Одесі можна буде лише за підтримки Саакашвілі – експерт

Ключовою відмінністю чинного міського голови Одеси Геннадія Труханова від попередника стало те, що він зумів забезпечити системність у власній роботі.

Порошенко і Кличко хочуть бачити Саакашвілі №1 у списку своєї партії

Заступник керівника фракції «БПП» повідомив про наміри Президента та мера столиці включити до лав своєї партії Саакашвілі.

В Одеській прокуратурі зміниться керівництво

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про те, що прокуратуру регіону очікує зміна керівництва.

Порошенко дав українське громадянство двом росіянам

Президент України Петро Порошенко вручив паспорти громадян України російської громадському діячеві Марії Гайдар і російському журналісту, колишньому головному редактору Forbes-Україна Володимиру Федоріну.

Викорінити олігархів в Україні не так і просто – The Guardian

В Україні на питання про те, як в країні проходить «деолігархізація», прихильники чинної влади, західні дипломати і опозиціонери, як правило, відповідають абсолютно однаково – гучним щирим сміхом.

Філатов подає на Саакашвілі до суду

Народний депутат Борис Філатов звинуватив губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у брехні і заявив, що готує проти нього позов до суду.

Порошенко таки змусив АМКУ почати перевірку ринку авіаперевезень

Антимонопольний комітет України отримав доручення дослідити порушення законодавства у сфері захисту економічної конкуренції на авіаційному ринку України.

Експерти говорять: навіщо Марія Гайдар Україні?

Губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі призначив своєю заступницею росіянку, екс-журналістку і чиновницю Марію Гайдар. Українське суспільство таке рішення сприйняло вкрай неоднозначно.

«Укрнафті» можна не платити дивіденди – Коломойський

Екс-губернатор Дніпропетровської області, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що «Укрнафта» може не платити дивіденди після заяви Міхеіла Саакашвілі про її збитки в 2014 році.

Саакашвілі та його команда: Гайдар, Шевченко, Березенко

Так оскандалитися всього за кілька днів – навіть для Міхеіла Саакашвілі це вже занадто. То його заступниця не знає, з ким воює Україна, то він підбирає з політичного узбіччя екс-міністра екології, то їде посваритися з конкурентами президентського протеже на виборах у 205-му окрузі на Чернігівщині. Що за дивні ходи?

Саакашвілі пригрозив Коломойському доказами контрабанди в Одеському порту

Саакашвілі в ефірі одного з належних Коломойському телеканалів звинуватив останнього в причетності до контрабанди в Одеській області.

Саакашвілі пообіцяв одеситам прибрати паркани навколо «приватних пляжів»

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі звернувся до голови СБУ та Держприкордонслужби за підтримкою у демонтажі огорож навколо платних пляжів Одеси.