Яценюк набивається до Саакашвілі в союзники

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він є першим союзником глави Одеської обласної держадміністрації Михайла Саакашвілі.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він є першим союзником голови Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За його словами, Саакашвілі робить необґрунтовані звинувачення на адресу Кабінету міністрів про його підконтрольність українським олігархам.

«Я б хотів звернутися до керівника Одеської ОДА: я розумію всю емоційність, я розумію, як йому важко. Важко всім. Ми тут всі єдині, і тому емоції, необґрунтовані звинувачення грають на руку тільки тим, хто проти реформ, хто проти реальних змін в Україні. Тим більше, негоже колишньому президенту вдаватися до брехливих звинувачень. Але я – його перший союзник», – заявив Яценюк.

Також, прем'єр погодився з позицією Саакашвілі щодо митниці, але вважає що «все має бути в рамках закону і після розслідування».

Як відомо, глава Одеської області заявив, що Державна фіскальна служба досі контролюється колишніми людьми режиму Януковича: Хомутинніком і Романенком.

Абромавичус попросив на вихід директора ще одного держпідприємстваМіністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус запропонував генеральному директору Об'єднаної гірничо-хімічної компанії (ОГХК) подати у відставку.

«Що там Насіров? Таких Насірових ще штук десять поміняють – і все одно там сидітимуть Хомутиннік і Романенко», – зазначив Саакашвілі.

Крім ДФС, під гарячу руку потрапив і міністр економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавичус. Саакашвілі звинуватив його в тому, що він навіть не здатний звільнити двох глав держпідприємств, які за минулий рік завдали Україні збитків у 110 мільярдів гривень.

Саакашвілі не забув і про скандального главу Державної авіаційної служби Дениса Антонюка, який після скандалу пропрацював цілих 4 місяці й сьогодні був звільнений Кабміном.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: