Філатов подає на Саакашвілі до суду

Читать на русском
Народний депутат Борис Філатов звинуватив губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у брехні і заявив, що готує проти нього позов до суду.
Фото: Обозреватель

Позафракційний народний депутат Борис Філатов звинуватив губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі в тому, що останній, будучи держслужбовцем, нібито відкрито збрехав про свою мету приїзду до Чернігова.

Про це депутат написав у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Філатов переконаний, що, незважаючи на заяву Саакашвілі про те, що його візит до Чернігова пов'язаний з інвестиційним форумом, екс-президент Грузії й глава Одеської ОДА насправді приїхав підтримати на виборах до Верховної Ради пропрезидентського кандидата Сергія Березенка.

Нагадаємо, випадкова зустріч Філатова і Саакашвілі в Чернігові переросла у скандал. Тоді Саакашвілі назвав Філатова «бандитом, рейдером і накачаним покидьком».

«Ти відповіси за «бандита і рейдера». З доказами... А ось «накачаного покидька» я залишу собі. Тому що це похвала, а не образа. А отриману з тебе одну гривню компенсації я перерахую у фонд грузинських біженців в Україні», – написав Філатов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: