В Одеській області створили комендатуру

Читать на русском

У прикордонному підрозділі в Одеській області повідомили про створення комендатури швидкого реагування.

В Ізмаїльському прикордонному підрозділі (Одеська область) створена комендатура швидкого реагування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Як повідомляється в Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби, прикордонна комендатура швидкого реагування створена для захисту державного кордону на різних ділянках кордону.

Крім охорони держкордону, вона буде задіяна у спеціальних заходах, пов'язаних з підвищеним ризиком, у тому числі антитерористичних. Службовці підрозділу також будуть задіяні в попередженні злочинів та адміністративних правопорушень.

Захід відкрили голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, начальник Південного регіонального управління генерал-майор Сергій Косик, голова Ізмаїльської райдержадміністрації Валентин Стойков і міський голова Андрій Абрамченко.

«Усім присутнім прикордонники продемонстрували сучасні засоби і програми, за допомогою яких контролюється ділянка державного кордону», – сказано в повідомленні.

Під час заходів керівництво підрозділу та гості поклали квіти до меморіальної плити та вшанували пам'ять прикордонників, загиблих в авіакатастрофі.

Відзначимо, що Держприкордонслужба виступає за поширення проекту облаштування держкордону з Росією «Європейський вал» і на ділянку кордону з Придністров'ям.

Також нагадаємо, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк ще взимку пообіцяв, що уряд України затвердить нову редакцію проекту облаштування державного кордону України «Європейський вал».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: