Саакашвілі відмовився очолити список «БПП» в Одеській області

Читать на русском
Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не буде балотуватися на місцевих виборах в Одеській області.

Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не буде балотуватися на місцевих виборах в Одеській області.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Пан Саакашвілі не балотуватиметься, але запрошений на з'їзд партії «БПП». Ми пропонували Саакашвілі очолити список, але він прийняв рішення, що не буде балотуватися», – повідомив заступник глави фракції Ігор Кононенко.

Єдиним провладним кандидатом в мери Харкова став впливовий бізнесменГлава Харківської міської організації «Солідарність - БПП» і депутат місцевої облради Олександр Давтян став єдиним кандидатом на мерське крісло від демократичних сил («БПП», «НФ» і «Батьківщина»).

Від подібної пропозиції відмовився й глава Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, який повідомив, що брати участі у місцевих виборах не буде.

Крім того, Кононенко розповів, що голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль погодився очолити список «БПП» в регіоні й піде під першим номером до місцевої облради.

У «БПП» так і не визначилися з кандидатурою на посаду мера Одеси, але в партії чітко вирішили, що на вибори йдуть. «Щодо мера Одеси тривають дискусії. Питання не вирішено», – заявив заступник глави фракції.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: