В Одеській прокуратурі зміниться керівництво

Читать на русском
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про те, що прокуратуру регіону очікує зміна керівництва.

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про те, що прокуратуру області очікує зміна керівництва.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляє глава Одеської області, всі зміни в прокуратурі регіону пройдуть протягом 2-3 місяців. За його словами, в прокуратуру будуть залучатися молоді, амбітні й талановиті люди. Саакашвілі стверджує, що тільки так можна провести реформу цього відомства.

Також він заявив, що крім змін у прокуратурі до кінця місяця зміняться всі керівники райдержадміністрацій Одеської області.

Нагадаємо, що на вакансії голів райдержадміністрацій проходить конкурс, в якому брали участь більше 6 тисяч осіб. На даний момент, Саакашвілі представив менше десятка людей, які пройшли конкурс і стануть главами РДА. Президент України Петро Порошенко поки жодного кандидата не затвердив.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: