Саакашвілі vs Яценюк: одеський губернатор таки переконав прем'єра внести зміни в роботу митниці

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про зрівняння індикативних показників на різних митницях України, чим суттєво скоротив можливості для корупції на українських кордонах.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про зрівняння індикативних показників на різних митницях України, чим суттєво скоротив можливості для корупції на українських кордонах.

Таке рішення голови Кабміну голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає результатом власних публічних заяв щодо псевдореформування в українському уряді, про це він написав на власній сторінці у Facebook, інформує «Слово і Діло».

«Після тримісячних сперечань вчора, через два дні після того, як я був змушений про це сказати, за заявою прем'єр-міністра, уряд нарешті оголосив про зрівняння індикативних показників на різних митницях. Це дозволить суттєво обмежити корупційні потоки... Незрозуміло, чому не можна було це зробити раніше, без моїх політичних кроків», – зазначив Саакашвілі.

Яценюк набивається до Саакашвілі в союзникиПрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він є першим союзником глави Одеської обласної держадміністрації Михайла Саакашвілі.

При цьому одеський губернатор наголосив, що таке рішення Кабміну доводить, що публічна політика – це не інструмент піару, а «єдиний метод домогтися в Україні результату».

«Зараз важливо змінити кадровий склад митниці, і у нас як мінімум з'являться гроші на дороги. Оскільки прем'єр-міністр визнав поточність наявних схем, необхідно покарати усіх, хто крав за цими схемами гроші у народу всі ці місяці», – додав Саакашвілі.

Нагадаємо, кількома днями раніше голова Одещини звинувати прем'єра Яценюка в імітації реформ. У відповідь на це Яценюк зазначив, що екс-презиенту Грузії «не личить» наклепництво.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: