Саакашвілі хоче бачити мером Одеси сина Бориса Бурди

Читать на русском
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі хоче запропонувати кандидатуру сина Бориса Бурди Владислава в мери Одеси.
Владислав Бурда

Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі хоче запропонувати кандидатуру сина Бориса Бурди Владислава в мери Одеси.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на «Думська».

За інформацією ЗМІ, на майбутньому з'їзді партії «БПП» в Одесі Міхеіл Саакашвілі запропонує висунути кандидатом у мери Одеси сина «знатока» клубу «Що? Де? Коли?» Бориса Бурди Владислава. Як відомо, Владислав Бурда займається бізнесом і є власником Red Head Family Corporation (торгові мережі «Антошка», «Даніель», «Казка Нова» та інші).

Крім того, нещодавно ВО «Свобода» визначилося зі своїм кандидатом у мери Одеси. Ним став одеський «свободівець» і чинний боєць батальйону «Донбас» Павло Кириленко.

Нагадаємо, раніше депутат Одеської обласної ради Михайло Шмушкович заявив, що будь-який кандидат у мери, який заручиться підтримкою глави Одеської обласної держадміністрації Міхеіла Саакашвілі, отримає реальні шанси перемогти на виборах.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: