Ківалов не причетний до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору» – Саакашвілі

Читать на русском
Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Ківалов не має жодного стосунку до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору».

Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що позафракційний народний депутат Сергій Ківалов не має жодного стосунку до затримання активістів «Автомайдану» і «Правого сектору».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«По-перше, всі мають розуміти, що я як глава ОДА не можу давати таких розпоряджень, і про факт я дізнався вчора ввечері у Києві, після того, як він вже мав місце. По-друге, я знаю главу УВС і впевнений, що жодний Ківалов ніколи не зможе йому дати подібних розпоряджень», – зазначив Саакашвілі.

Водночас активісти «Автомайдану» зареєстрували сьогодні електронну петицію на сайті Президента України з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. За словами організації, за весь цей час з ініціативи Авакова не було проведено жодних кардинальних реформ у структурі МВС, а єдине «досягнення», яким він прикривається, – це створення Екою Згуладзе патрульної поліції.

Нагадаємо, вчора в Одесі правоохоронцями були затримані лідер місцевої організації «Правого сектору» Сергій Стерненко, його однопартієць з Комінтернівського району Руслан Демчук та глава одеського «Автомайдану» Євген Резвушкін. Главу одеського «Автомайдану» звинувачують у хуліганстві й погрозі або насильстві щодо співробітника правоохоронних органів. Крім того, за рішенням Приморського суду також затримані Стерненко та Демчук для оголошення підозри у скоєнні нападу на народного депутата України та його викраденні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: