Саакашвілі: я не можу назвати реформами те, що подає Яценюк

Читать на русском
Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі розкритикував дії українського уряду в частині проведення реформ у країні.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі розкритикував дії українського уряду в частині проведення реформ у країні.

Про це колишній президент Грузії заявив в інтерв'ю «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«Весь цей час ми чуємо розмови про реформи. Ми не бачили реформ. Я ось тут перебуваю майже два роки після Майдану, я досі не бачив великих справжніх реформ», – зазначив Саакашвілі.

За його словами, поки що єдиною реформою на сьогодні можна назвати реформу поліції. «Та й те – ми ж розуміємо, ми називаємо це реформою поліції, але ми говоримо про маленьку частину служб правопорядку, тому що всі інші залишилися такі ж корумповані», – констатував глава Одеської області.

«Ми чуємо багато, що треба зробити, але я не можу назвати реформами те, що уряд називає реформами. Я чув багато разів Арсенія Яценюка, він, наприклад, називає реформою те, що тарифи підвищилися. Це не реформа. Це наслідки економічної кризи, наслідки того, що відбувається в країні», – сказав Саакашвілі,

На його думку, справжня реформа – це система, коли змінюється структура управління країною, коли відбувається «закопування корупційних ям». «Я не тільки не бачив їх закопування, за останній місяць на моїх очах відбувається розширення багатьох із них. На моїх очах корупція набула нових форм», – заявив керівник Одеської ОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: