Саакашвілі Міхеіл Ніколозович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Саакашвілі вважає претензії Антонюка проти себе необґрунтованими

Скандальний глава Державіаслужби 7 липня звернувся до Генпрокуратури з вимогою перевірити законність дій Саакашвілі на посаді глави Одеської ОДА, той, у свою чергу, не забарився з відповіддю.

У Саакашвілі немає конфлікту з главою Державіаслужби та Коломойським – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що глава Державіаслужби попросив ГПУ порушити справу проти Саакашвілі.

Порошенко хоче будувати дороги за рахунок доходів митниці

Порошенко домовився з губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі направити частину коштів доходів митниці на будівництво доріг в регіоні.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 25.06-1.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Саакашвілі теж вважає, що Квіташвілі пора «на вихід»

Губернатор Одеської області розкритикував міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі за недостатньо рішучі дії в реформуванні МОЗу.

Саакашвілі домігся від Порошенко перевірки Державіаслужби

Голову Державної авіаційної служби відсторонять від його посади на час розслідування діяльності Державної авіаційної служби.

Кадрові експерименти в керівництві: промахи Президента чи «виробнича необхідність»?

Навряд чи на кадрові рішення Президента та уряду реагували би так гостро, якби не військові дії в країні. Але в нинішній ситуації будь-яке призначення і звільнення сприймається спостерігачами та громадянами дуже критично.

Придністров’я готується до геополітичної «розморозки»

Існує два варіанти геополітичного вирішення проблеми Придністров'я. Але в кожному разі, доля Придністров'я в багатьох сенсах залежатиме від розвитку інтеграції Молдови в ЄС, а також від успіхів України в протистоянні агресії на Донбасі.

Одеський джигіт: Міхеіл Саакашвілі отримав трамплін для стрибка у велику українську політику

Щоб зламати ситуацію в Одесі Саакашвілі доведеться вдаватися не тільки до радикальних, але й до неординарних методів боротьби з корупцією. Чи отримав він повний карт-бланш на такі дії від Президента – стане ясно вже у найближчі місяці.

Березовець: призначення Саакашвілі – найкраще кадрове рішення Порошенка за півроку

Свою посаду новопризначений губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі розглядає в якості трампліну для кар'єрного росту в Києві, вважає політтехнолог Тарас Березовець.

Чи потрібне відновлення роботи управління МВС у Криму? Думки експертів

Спеціалісти поділились міркуваннями стосовно того, що Міністерство внутрішніх справ вирішило відновити роботу свого управління в Автономній Республіці Крим.

Підбиваючи підсумки. Чим за рік роботи в Одеській області запам'ятався Палиця

За рік роботи в Одеській області екс-губернатор Ігор Палиця справив враження незалежного і в той же час не до кінця щирого і закритого політика. Що з дій чиновника насправді відкладеться в пам'яті одеситів, аналізувало «Слово і Діло».

Експерт: посада губернатора дозволить Саакашвілі зрозуміти українські проблеми

Посада глави Одеської обладміністрації дозволить екс-президентові Грузії Михеілу Саакашвілі не лише зрозуміти суть проблем України, але й запропонувати способи їх вирішення на, можливо, більш високому рівні, вважають українські експерти.

Без зволікань. Саакашвілі – офіційно губернатор Одеської області

Президент призначив свого колишнього радника та екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі головою Одеської обласної державної адміністрації.

Публічний суд над військовими РФ і боротьба за права кримських татар. Що цього тижня обіцяли Президент і його команда

Протягом минулого тижня Президент України Петро Порошенко одну обіцянку виконав, а взамін – дав одну нову. Остання була приурочена до річниці депортації кримських татар 18 травня і стосувалася боротьби за права кримськотатарського народу.

Порошенко обіцяє звільняти чиновників за «ціни в доларах», а Саакашвілі – звітувати про реформи

За минулий тиждень Президент Петро Порошенко дав дві обіцянки: пообіцяв звільняти чиновників, якщо ті будуть називати ціни в доларах, а також запевнив, що Україна більше ніколи не буде святкувати 9 травня за російським сценарієм.

Саакашвілі в українському уряді пропонували посаду віце-прем'єра

Екс-президенту Грузії, який наразі в Україні очолює Дорадчу міжнародну раду реформ, пропонували високу посаду в Кабінеті міністрів.

Дайджест обіцянок Петра Порошенка та Адміністрації Президента

За минулий тиждень Президент України Петро Порошенко дав тільки одну обіцянку щодо винесення на референдум питання про приєднання України до НАТО

Україна не віддасть Саакашвілі Грузії

Україна відмовила Грузії в екстрадиції Саакашвілі