Мосійчук Ігор Володимирович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Мосійчук так і не подав звернення щодо зв’язку рівненських бурштинокопачів із «Батьківщиною»

Депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук провалив обіцянку звернутися до правоохоронців з приводу зв’язку одного з депутатів від «Батьківщини» з незаконним видобутком бурштину в Рівненській області.

Які обіцянки депутати Верховної Ради повинні виконати за літо?

«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок народних депутатів, які вони повинні виконати за літо.

З'явилося фото з лікарняного ліжка кілера, який стріляв в Осмаєва

Народний депутат Ігор Мосійчук («Радикальна партія») опублікував фото нападника на Адама Осмаєва, який зараз перебуває на лікарняному ліжку і заявив, що на днях кілер просив про інтерв'ю у нардепа Олега Ляшка.

Мосійчук відкрив деталі замаху на Осмаєва та його дружину

За даними нардепа, у Осмаєва діагностовано важкі поранення - переламані ключиці, пробиті легені і кулі застрягли в хребті.

Мосійчук прокоментував звинувачення «Радикальної партії» в популізмі

Народний депутат України Ігор Мосійчук прокоментував звинувачення «Радикальної партії» в популізмі.

Зчинили ґвалт і забули: «радикали» передумали звільняти Климпуш-Цинцадзе

Депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук не зміг виконати обіцянку про реєстрацію фракцією проекту постанови про звільнення Іванни Климпуш-Цинцадзе з посади віце-прем’єра з питань євроінтеграції.

День закоханих: найвідоміші шлюби та розлучення в українській політиці

Одруження політика, як і поп-зірки, є визначною світською подією, а про розлучення годі й казати. У День закоханих «Слово і Діло» зібрало найгучніші одруження й розлучення українських політиків останніх років.

Хуліганські замашки. Хто з політиків міг би скласти компанію Гончаренку?

«Слово і Діло» продовжує вишукувати найабсурдніші обіцянки українських політиків, в яких ті обіцяють речі, що вочевидь виходять за межі їхньої компетенції й навіть закону.

ГПУ проводить обшуки в помічника Мосійчука

Генпрокуратура проводить обшуки в помічника нардепа Мосійчука, але в правоохоронних органах стверджують, що це не пов'язано з політичною діяльністю депутата.

Клиха етапують до Челябінська – нардеп

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці у соціальній мережі розповів, що Станіслава Клиха етапують з Грозного до Челябінська.

Мосійчук забув створити міжфракційне депутатське об'єднання «1 грудня»

Член фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» Ігор Мосійчук забув про свою обіцянку, яка стосувалося створення міжфракційного депутатського об'єднання.

Шантаж, насильство та манія величі. Найбезглуздіші обіцянки українських політиків

Чого тільки не обіцяли вітчизняні політики протягом цього року: і закатувати «тушок» в асфальт, і перестати матюкатися в соцмережах і навіть зменшити смертність від серцево-судинних захворювань.

«Радикальні» метаморфози: чому Ляшко передумав бойкотувати Бюджет-2017

«Радикальна партія» підтримала проект Бюджету на 2017 рік в обмін на фінансування державного замовлення на пожежні машини на фірмі, афілійованій із членами партії.

Савченко хочуть виключити з комітету з питань нацбезпеки

У парламенті збирають підписи під постановою про виключення народного депутата Надії Савченко зі складу комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони.

Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять трагедію в Княжичах та зняття недоторканності з нардепів

Сьогодні в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять трагедію в Княжичах та зняття недоторканності з народних депутатів Онищенка та Новинського.

Позичене майно «радикалів»: на кого записують будинки й авто члени РПЛ

«Слово і Діло» продовжує вивчати електронні декларації вітчизняних чиновників і депутатів, на черзі 2 представники «Радикальної партії».

Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять мітинги в Києві

17 листопада о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу гості та експерти обговорять два мітинги під Верховною Радою і Національним банком, які проходили 15 листопада.

Мосійчук не порушив питання тарифів і субсидій на засіданні Ради

Народний депутат від фракції «Радикальної партії» Ігор Мосійчук провалив власну обіцянку, що стосується тарифів і субсидій.

Мосійчук так і не насмілився довести причетність Демчишина до корупції

Народний депутат від Радикальної партії спочатку пообіцяв довести факт отримання екс-міністром енергетики Демчишиним хабаря від російського олігарха Григоришина, а потім відмовився оприлюднювати наявні в нього дані.

Соболєв: імовірність скасування недоторканності в цьому парламенті дорівнює нулю

Нардепи прокоментували ймовірність розгляду законопроекту про зняття недоторканності на цій сесії.