День закоханих: найвідоміші шлюби та розлучення в українській політиці

Читать на русском

Політика політикою, а особисте життя – за розкладом. Навіть найвпливовіші високопосадовці час від часу стають жертвами стріл Амура, а їхні стосунки – такою ж популярною в суспільстві темою, як і стосунки поп-зірок. У День святого Валентина «Слово і Діло» зібрало найвідоміші політичні одруження й розлучення останніх років.

Наприклад, у 2014 році одружився нардеп Антон Геращенко та вийшла заміж донька Юлії Тимошенко Євгенія; у 2015-му – екс-голова Львівської ОДА Василь Горбаль. 2016 високосний рік не злякав чимало відомих політичних пар, таких як «Титановий Джексон» Євген Терехов і його дружина Наталія, Ігор Мосійчук та його обраниця Владлена, Михайло Гаврилюк і його молода дружина Ярина. Вийшла цьогоріч заміж і Альона Шкрум, її обранцем став голова Комінтернівської РДА Одеської області Дмитро Наталуха.

Нещасливим же в сімейному плані минулий рік виявився для Ігоря Гузя, Сергія Клюєва, Льва Парцхаладзе та Еки Згуладзе, чиї шлюби в 2016-му розпалися.

Раніше «Слово і Діло» опублікувало інфографіку про те, яке житло можна придбати за кордоном за гроші, витрачені Олегом Ляшком на його будинок під Києвом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: