З'явилося фото з лікарняного ліжка кілера, який стріляв в Осмаєва

Читать на русском

Народний депутат Ігор Мосійчук опублікував фото нападника на Адама Осмаєва, який зараз перебуває на лікарняному ліжку і заявив, що на днях кілер просив про інтерв'ю у нардепа Олега Ляшка.

Народний депутат Ігор Мосійчук («Радикальна партія») опублікував фото нападника на Адама Осмаєва, який зараз перебуває на лікарняному ліжку і заявив, що днями кілер просив про інтерв'ю у нардепа Олега Ляшка.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Зараз кілер в лікарні і ми сподіваємося, дасть свідчення в суді про терор Кремля щодо українських і чеченських громадських діячів і політиків», – зазначив нардеп.

2 червня лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко впізнав в чоловікові, що стріляв в учасника АТО Адама Осмаєва людину, яка називалась німецьким журналістом Алексом Вернером.

За словами керівника Національної поліції Сергія Князєва, поліція допитала нападника.

1 червня на Подолі в Києві людина з документами на ім'я Олександра Дакара стріляв в командира добровольчого чеченського батальйону Адама Осмаєва. За даними ряду ЗМІ, з великою ймовірністю справжнє ім'я стрілка Артур Денісултанов-Курмакаев, він є особистим кілером Рамзана Кадирова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: