Мосійчук відкрив деталі замаху на Осмаєва та його дружину

Читать на русском
За даними нардепа, у Осмаєва діагностовано важкі поранення - переламані ключиці, пробиті легені і кулі застрягли в хребті.
Ігор Мосійчук

Народний депутат Ігор Мосійчук відкрив деталі організації замаху на Адама Осмаєва і Аміну Окуєву в Києві.

Той, хто стріляв спробував вбити жертву на четвертій за рахунком зустрічі, написав Мосійчук в фейсбуці, передає «Слово і Діло».

Жертвою стрільця на Позняках став екс-директор «Укрспирту» – ЗМІСтрілець втік з місця події на автомобілі Ауді червоного кольору. У столиці введено план Перехоплення.

«Під виглядом французького журналіста підготовлений в Росії кілер через помічницю Савіка Шустера домовився про цикл інтерв'ю з Адамом і Аміною. Їдучи в автомобілі з Аміною і Адамом, кілер зупинився і попросив пересісти їх обох на заднє сидіння щоб нібито зробити фото для журналу. Коли вони пересіли, кілер сказав, що привіз їм подарунок - дістав пістолет «Глок» та тричі вистрілив в Адама», - розповів нардеп.

За даними нардепа, у Осмаєва діагностовано важкі поранення - переламані ключиці, пробиті легені і кулі застрягли в хребті.

При цьому, Мосійчук зазначив, що швидка реакція дружини Осмаєва врятувала того життя: «В момент, коли кілер почав стріляти в Адама, миттєво спрацювала реакція у Аміни, і вона у відповідь випустила чотири кулі ... У кілера чотири кульових поранення, стан стабільний , видалена частина легких. Аміна дає свідчення правоохоронцям, передає всім привіт, дуже турбується за чоловіка».

Нагадаємо, що радник голови МВС Антон Геращенко заявляє, що поліція вжила заходів для того, щоб нападник на Адама Осмаєва і Аміну Окуєву не наклав на себе руки.

Відзначимо, 15 травня 2017 року Мосійчук заявив, що «радикали» планують ініціювати створення парламентської тимчасової слідчої комісії для з'ясування обставин фінансування телеканалу «Інтер» Російською Федерацією. Подивимося, чи вдасться йому виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: