Сьогодні в ефірі «Права на владу» обговорять трагедію в Княжичах та зняття недоторканності з нардепів

Читать на русском
Сьогодні в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу на телеканалі 1+1 гості та експерти обговорять трагедію в Княжичах та зняття недоторканності з народних депутатів Онищенка та Новинського.

Сьогодні, 8 грудня, о 23:00 в ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» гості та експерти обговорять дві актуальні теми цього тижня – стрілянину в Княжичах та зняття недоторканності з народних депутатів Онищенка й Новинського.

У студії гості та експерти обговорять трагічну перестрілку в Княжичах (Київська область), що сталася в ніч на 4 грудня, в результаті якої загинули 5 правоохоронців.

Після цієї події залишилося багато питань. Чи стала стрільба трагічною випадковістю, чи наслідком неефективності спецслужб? Чи не приховують в офіційній версії поліцейське свавілля? І що насправді сталося в Княжичах?

Другою темою ток-шоу стане зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Вадима Новинського й відкриття кримінального провадження проти нардепа Олександра Онищенка, який звинувачував Президента Петра Порошенка в підкупі народних депутатів. У студії обговорять, що чекає на цих парламентарів і хто буде наступним?

Гості ефіру:

Микола Паламарчук, народний депутат («Батьківщина»).

Віталій Купрій, позафракційний депутат.

Антон Геращенко, народний депутат («Народний фронт»), радник міністра МВС.

Ігор Мосійчук, народний депутат («Радикальна партія»).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: