Клиха етапують до Челябінська – нардеп

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці у соціальній мережі розповів, що Станіслава Клиха етапують з Грозного до Челябінська.

Українського політв'язня Кремля Станіслава Клиха вже зараз етапують з Грозного до Челябінська.

Про це написав у Facebook народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, передає «Слово і Діло».

«Щойно мені стало відомо, що хворого політв'язня Кремля Станіслава Клиха вже зараз етапують з Грозного до Челябінська де ні в чому невинний українець має відбувати 20 річне ув'язнення», - написав Мосійчук.

Лавров пропонує звільнити українських бранців Сенцова, Клиха та КарпюкаРосія допускає, що ув'язнених українців, які перебувають на території РФ, можуть бути обміняти на росіян, які перебувають в Україні.

Він зауважив, що «в той же час співсправник Клиха за вигаданими звинуваченнями політв'язень Микола Карпюк, якого етапувати з Грозного до Володимира для відбування 22-річного покарання ще місяць тому, досі не прибув до місця призначення».

«Його місце знаходження наразі не відоме», - написав Мосійчук.

Раніше повідомлялося, що Верховний суд підтвердив вирок двом українцям Станіславу Клиху і Миколі Карпюку за участь у чеченській війні. Клих отримав 20 років суворого режиму, Карпюка відправлять в колонію суворого режиму на 22,5 роки.

Захист українців Станіслава Клиха і Миколи Карпюка направить скаргу до Європейського суду з прав людини.

Політв'язні Микола Карпюк і Станіслав Клих підписали документи для подання позову до Європейського суду з прав людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: